/   /  Rekisteröidy
Info  /  Yhteys & palaute  /  Seuraaa Lammasta:

Garage-trio Monotonix palaa Suomeen

Kuva: Garage-trio Monotonix palaa Suomeen

Viime kesänä ensimmäiset Suomen keikkansa soittanut israelilainen Monotonix palaa loppukeväästä Helsinkiin. Kaoottisista keikoistaan tunnettu garage-yhtye nähdään Lepakkomiehessä maanantaina 17. toukokuuta.

Israelin kovaäänisimmäksi bändiksi nimetty Monotonix perustettiin Tel Avivissa vuonna 2005. Musiikissaan niin punkia, garagerockia kuin metalliakin sekoittelevaa trioa ei suotta kutsuta yhdeksi nykypäivän sekopäisimmistä yhtyeistä. Kotimaassaan Monotonix on saanut porttikiellon käytännössä kaikille rock-klubeille, ja viime vuosina useita satoja keikkoja ympäri maailmaa soittanut yhtye on nopeasti saavuttanut maineen villinä ja arvaamattomana livebändinä.

Monotonixin debyytti-ep ”Body Language” (2008) sai jatkoa viime syksynä, kun yhtyeen esikoisalbumi ”Where Were You When It Happened” ilmestyi maineikkaalla Drag City-levymerkillä (mm. Royal Trux, Shellac, Liimanarina). Ensi kuussa bändiltä julkaistaan ”Never Died Before” -vinyyliseiska.

Lepakkomiehen keikalla Monotonixia lämmittelee myös sarjakuvataiteilijana tunnetun Jyrki Nissisen kulttiyhtye Seksihullut.

Monotonix (il), Seksihullut
Ma 17.5.2010 Helsinki, Lepakkomies
Liput 8 e (vain ovelta)

www.monotonix.com
www.myspace.com/monotonix
www.fullsteamagency.com

Kommentit (1 vastaus) Kirjoita kommentti →

  1. Jaakko Teittinen kirjoitti:

    Tää ois kyllä nähtävä. Mut mikä ihmeen keikkapäivä maanantai nyt on!? Ei silloin voi lähtee Nosturia kauemmas :(

Jätä kommentti