/   /  Rekisteröidy
Info  /  Yhteys & palaute  /  Seuraaa Lammasta:

Regina Spektor ja Anti-Flag Ruisrockin uusimmat kiinnitykset

Kuva: Regina Spektor ja Anti-Flag Ruisrockin uusimmat kiinnitykset
  • Regina Spektor

Ruisrockin uusimmat kiinnitykset ovat folk/indie-artisti Regina Spektor (USA), poliittinen punkrock-yhtye Anti-Flag (USA) ja kotimainen Joensuu 1685. Kaikki juuri vahvistuneet esiintyjät nousevat lavalle Ruisrock-sunnuntaina.

Ruisrockin liput ovat myynnissä festivaalin nettisivuilla sekä Tiketin ja Lippupalvelun toimipisteissä kautta maan. Festivaalin ohjelmistoon on vielä kevään mittaan luvassa sekä ulkomaisia että suomalaisia lisäyksiä.

LIPUT:
3 päivää 110 EUR
2 päivää (pe-la tai la-su) 95 EUR
1pv perjantai 70 EUR
1pv lauantai 70 EUR
1pv sunnuntai 65 EUR

RUISROCK 2010

PE 9.7.2010
Ozzy Osbourne (UK), Billy Talent (CAN), NOFX (USA), Rise Against (USA), Arch Enemy (SWE), Baroness (USA), Canned Heat (USA), Amorphis, Finntroll, Tarot

LA 10.7.2010
The Sounds (SWE), Amon Amarth (SWE), Porcupine Tree (UK), Prince of Assyria (SWE), The Baseballs (GER), The Specials (UK), Don Huonot, Disco Ensemble, Irina, Ismo Alanko & Teho-osasto, Kotiteollisuus, Michael Monroe, PMMP, Samuli Putro, Scandinavian Music Group, Stam1na, Viikate

SU 11.7.2010
Belle & Sebastian (UK), The Ark (SWE), Regina Spektor (USA), Anti-Flag (USA), Flogging Molly (USA), Florence & The Machine (UK), The Sonics (USA), Joensuu 1685, Lauri Tähkä & Elonkerjuu, Mokoma, Popeda, Sonata Arctica, Vesa-Matti Loiri

www.ruisrock.fi

Kommentit (Ei vastauksia) Kirjoita kommentti →

Jätä kommentti