/   /  Rekisteröidy
Info  /  Yhteys & palaute  /  Seuraaa Lammasta:
Kuva: Dark Funeral – Angelus Exuro pro Eternus

Dark Funeral
Angelus Exuro pro Eternus (CD)

Regain Records (18.11.2009)

Kuuntele: Myspace Spotify Osta: Osta CDON:ista

Dark Funeralin viides, “Angelus Exuro pro Eternus”, on kaikin puolin perusvarmaa ja tasavahvaa Dark Funeralia. Aika yllätyksetön lättyhän tämä on, mutta maistuu varmasti yhtyeen faneille, joiden on vaikea kuvitella mitään radikaaleja yllätyksiä odottavankaan.

“Angelus Exuro pro Eternus” on jälleen myös oiva osoitus Dark Funeralin kyvystä ympätä muuten suhteellisen rujoon ulosantiinsa runsaasti melodioita. Useimmiten noiden synkkien, mutta tarttuvien melodioiden taustalle tarjoillaan tuplabasarien nakutusta melkoisella syötöllä. Ikävä kyllä, välillä tuo biisejä rytmittävä, hypernopea, tuplabasaritykitys saa muuten hyvät biisit tuntumaan aavistuksen yksitoikkoisilta. Videobiisi My Funeral, Demons of Five sekä In My Dreams aavistuksen hitaampina biiseinä, Dark Funeralin mittapuulla kenties keskitempoisina, tuovat onneksi kaivattua vaihtelua, etenkin juuri rumpurintamalle. Pieni vaihtelu tekee yllättävän paljon ja erityisesti Demons of Five erottuu nopeamman materiaalin seasta todella edukseen.

Naispuoleisille faneille levyn päättävä My Latex Queen tarjoilee, 80-luvun tukkaheviä henkivine sanoituksineen, hieman osviittaa siitä mihin suuntaan laajentaa vaatekaappiaan, mikäli halajaa backstagelle.

Anyway, kelpo levy, jonka parissa kyllä viihtyy etenkin kun spessuversion kylkiäisinä saa vielä harvinaisen mielenkiintoisen oloisen DVD-bonuslevyn. Tuo DVD pitää näet sisällään tulimyrskyksikin kuvaillun keikkataltioinnin yhtyeen 15-vuotis “synttäreiltä”. Itse en kuitenkaan suureksi harmikseni päässyt tuota tulimyrskyä todistamaan, koska levyn promoversio ei moista bonus-DVD:tä sisältänyt. Kiitos vain Regain Records.

Kommentit (Ei vastauksia) Kirjoita kommentti →

Jätä kommentti