/   /  Rekisteröidy
Info  /  Yhteys & palaute  /  Seuraaa Lammasta:

Kanadalainen Nadja toukokuussa Helsinkiin

Kuva: Kanadalainen Nadja toukokuussa Helsinkiin

Kokeellista ambient doom/drone metallia soittava kanadalainen Nadja saapuu ensi kertaa Suomeen. Duo esiintyy Helsingissä Kuudennella Linjalla keskiviikkona 19.toukokuuta.

Aidan Bakerin vuonna 2003 perustama Nadja on julkaissut vuosien varrella 14 täyspitkää albumia sekä tehnyt useita EP:itä, splittejä sekä yhteistyötä mm. Ulverin, Black Boned Angelin, Fear Falls Burningin ja A Storm Of Lightin kanssa. Yhtye on työskennellyt Alien8 Recordingsin, Crusial Blastin sekä Profound Lore Recordsin kanssa. Nadja on esiintynyt vuosien saatossa myös monien nimekkäiden artistien kuten Khanaten sekä Isiksen kanssa.

Helsingin keikalla Nadjaa lämmittelee post-rockia, akustisia kitaroita ja western/apokalyptisia tunnelmia yhdistelevä kotimainen Betrayal At Bespin. Esikoislevystään loistavia arvosteluja keränneessä yhtyeessä nähdään jäseniä mm. edesmenneestä Satura Lynxista.

Nadja (can), Betrayal At Bespin
Ke 19.5.2010 Kuudes Linja, Helsinki
Liput ennakkoon Tiketistä 11 e +mahd. toimituskulut

www.myspace.com/nadjaluv
www.betrayalatbespin.com

Kommentit (Ei vastauksia) Kirjoita kommentti →

Jätä kommentti