/   /  Rekisteröidy
Info  /  Yhteys & palaute  /  Seuraa Lammasta:
Kuva: Poisonblack – Of Rust and Bones

Poisonblack
Of Rust and Bones (CD)

Century Media (17.3.2010)

Kuuntele: Myspace Osta: Osta CDON:ista

Ville Laihialaa ja tämän kavereita ahdistaa taas naiset/naisettomuus, sillä nyt kymmenvuotias Poisonblack on taas ollut levytyspuuhissa. Nyt se on turvautunut Hiili Hiilesmaan apuun uutta “Of Rust and Bones” -levyä taltioidessaan.

Levyn alkupäästä voisi kuvitella, ettei Poisonblack ole katsonut tarpeelliseksi luoda nahkaansa uudelleen. Muutamat ensimmäiset biisit ovat sellaisia perusrockereita, joilla Poisonblack onnistui jopa tylsistyttämään kuulijansa edellisellä “A Dead Heavy Day” -kiekolla. Loppua kohden alkaa kuitenkin käydä selväksi, että Poisonblack on koettanut myös uudistua.

“Of Rust and Bonesilla” kuullaan joitakin bändin rohkeimpia juttuja. Levyllä on muutama pidempi biisi, jotka hieman yllättäenkin pysyvät kasassa. Tämän lisäksi Poisonblack on jopa oikeasti oppinut rauhoittumaan, tajuten ettei sen aina tarvita rokata. Välillä bändi on taas harhaillut pois rasittavan tasapaksuksi tallatuilta goottimetallin poluilta. Esimerkiksi Down the Drain on sellaista kamaa, mitä en ihan ensimmäisenä odottanut Poisonblackilta kuulevani.

Mutta vaikka bändi on hieman uudistunut niin sen tunnistaa silti vanhaksi, rockaavaksi Poisonblackiksi. Näyttäisi siis siltä että Poisonblack on onnistunut yllättämään positiivisesti.

Kommentit (Ei vastauksia) Kirjoita kommentti →

Jätä kommentti