/   /  Rekisteröidy
Info  /  Yhteys & palaute  /  Seuraaa Lammasta:
Kuva: Dave Forestfield – Continental Dinner

Dave Forestfield
Continental Dinner (CD)

(16.9.2009)

Kuuntele: Spotify Osta: Osta CDON:ista

Viime aikoina nousseen singer/songwritter-buumin jyllätessä tällaisiin yksinäisiin susiin alkaa suhtautumaan vähintäänkin varauksella. Nimestään ja ulosannistaan huolimatta supisuomalaisen Dave Forestfieldin americana soi ainakin omaan korvaan sen verran autenttisesti, että ennakkoluulot osoittautuivat tällä kertaa täysin turhiksi. Mitään trendikkästä indie poppia ei siis kannata odottaa, mutta perinteisten amerikkalaisen countrybluesin ystävien kannattaa korviaan höristää.

Mannerten välisellä lounalla tuntuisi pääpaino olevan siis amerikan herkuilla, joita syvän etelän keittiöissä John Lee Hooker, Howlin’ Wolf, Johnny Cash, Bob Dylan ja Willie Nelson ovat aikoinaan kokkailleet. Levyn melankoliassa on kuultavissa kuitenkin myös vähän kotimaisia sävyjä, mikä laskettakoon sille plussaksi.

Bluesista en mitään tajua, siihen nähden “Continental Dinner” toimii yllättävän hyvin. Ehkä aavistuksen verran folkimpana se on alkuperäistä suoräminää helpommin omaksuttavaa musiikkia myös tällaiselle vähemmän juurimusiikkiin perehtyneelle.

Kommentit (Ei vastauksia) Kirjoita kommentti →

Jätä kommentti