/   /  Rekisteröidy
Info  /  Yhteys & palaute  /  Seuraaa Lammasta:

Confessions of Grindcore -tour kiertää maaliskuussa

Portugalilainen grindcore-yhtye Holocausto Canibal kiertää maaliskuussa neljän keikan verran Suomessa Confessions of Grindcore -tourin merkeissä. Kiertueella ovat mukana myös kotimainen grind-veteraani Inferia, sekä keikkapaikkakohtaisesti vierailevina tähtinä Gaf ja Torture Killer.

Vuonna 1997 perustettu Holocausto Canibal on Portugalin tunnetuin ja brutaalein gore-yhtye, joka nauttii kotimaassaan vankkaa kulttisuosiota. Mm. sairaista kansitaiteistaan, ja kaaottisista keikoistaan tunnetuksi tullut yhtye on julkaissut musiikkia ympäri maailmaa yli 12 levy-yhtiön voimin, heittänyt yli 100 keikkaa ja esiintynyt poikkeuksellisesti kotimaassaan kolmella tv-kanavalla, mitä tämän genren yhtyeet eivät juuri tee.

25.3.2010 – Helsinki, Lepakkomies (w/ Gaf)
26.3.2010 – Tampere, Vastavirta (w/ Torture Killer)
27.3.2010 – Jyväskylä, Lutakko (w/ Torture Killer)
28.3.2010 – Lahti, Torvi (w/ Gaf + 1)

www.myspace.com/inferia
www.myspace.com/holocausto

Kommentit (Ei vastauksia) Kirjoita kommentti →

Jätä kommentti