/  Rekisteröidy
Info  /  Yhteys & palaute  /  Seuraa Lammasta:
Kuva: Mesetiah – The Purpose Of Our Existence

Mesetiah
The Purpose Of Our Existence (CD)

(31.12.2009)

“Tämä levy pitää ehdottomasti löytyä jokaisen metallimusiikkia arvostavan kuuntelijan levyhyllystä”. No ei muuten pidä! Ymmärrän kyllä, jos näin sanotaan esimerkiksi Reign In Bloodista, Sabbathin Vol 4:sta tai vaikka Deiciden nimikkoälppäristä mutta kokkolalaisen Mesetiahin debyytti ei kuulu tähän “pakollisten” levyjen joukkoon. Joku järki noihin mainoslauseisiin; vaatimaton ei tarvitse olla, mutta joku roti sentään.

Ylimitoitetun mainoslauseen ja levyn takakannen huonohkon sisäpiirihuumorin (suht vammainen kuvakollaasi) jälkeen pääsemmekin positiivisten seikkojen äärelle ja itse asiaan eli musiikkiin. Mesetiahin Cannibal Corpse with a hint of Pantera sekoitus toimii nimittäin helvetin hyvin. Yhtyeestä tulee monin paikoin mieleen toinen samalla linjalla operoiva kotimainen partio eli The Zombi. Riffeissä on koukkuja, biiseissä riittää groovea ja toteutus toimii. Tätä on ilo kuunnella. Jos tämä levy olisi tehty vuonna ’89, voisi reaktioni yllä mainittuun mainoslauseeseen olla jokseenkin erilainen.

Aika yllättävää on se, että vaikka seuraan melko tiivisti kotimaisia  metallimedioita, en ollut ennen tämän levyn käsiini saamista kuullut sanaakaan Mesetiahista; syynä saattaa olla yhtyeen yksinomaan Kokkolaan painottunut keikkailu. Reviiriin laajennus lieneekin paikallaan.

Kommentit (1 vastaus) Kirjoita kommentti →

Jätä kommentti