|   Kirjaudu Facebook-tunnuksilla   |  Rekisteröidy

Deathbound kilpailu

Kuva: Deathbound kilpailu

Deathbound julkaisee tammikuun 27. päivä neljännen albuminsa “Non Compos Mentis”. Vastaamalla oikein alla esitettyyn kysymykseen, sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi tämä suomalaisen grindcoren mestariteos nimmareilla varustettuna. Palkintoja arvotaan 3 kappaletta, voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

www.myspace.com/deathboundspace
www.deathbound.net
www.dynamicartsrecords.com

Lakitermeissä latinankielinen termi "non compos mentis" tarkoittaa:
 Oikeusmurha Syyntakeeton Ehdollinen rangaistus

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Postiosoite

Tägit:

Tämä artikkeli on lähetetty maanantaina 4. tammikuuta 2010 kello 09:00 ja kuuluu kategoriaan Kilpailut. Voit seurata kommentteja tilaamalla RSS 2.0 -syötteen. Kommentointi on tällä hetkellä suljettu, mutta voit linkittää takaisin omalta sivultasi.

Kommentointi on suljettu.