|   Kirjaudu Facebook-tunnuksilla   |  Rekisteröidy

Suffocation – The Close Of A Chapter: Live In Quebec City

Kuva: Suffocation – The Close Of A Chapter: Live In Quebec City

Suffocationin “The Close Of A Chapter” -livelevy on nauhoitettu alunperin  vuonna 2005 ja julkaistu tuolloin bändin toimesta omakustanteena. No, yllätys yllätys, Suffocationin siirryttyä Relapse Recordsin leivistä Nuclear Blastin suojiin, julkaisee Relapse Records nyt tämän neljän vuoden takaisen livelätyn uudelleen. Bisnestä, bisnestä, toteavat levy-yhtiöpomot ja se heille sallittakoon, ostopäätöksen kun saa jokainen kuitenkin tehdä ihan itse.

“The Close Of A Chapter” on tyypillinen livealbumi niin hyvässä kuin pahassakin; levy taltioi todella onnistuneesti Suffocationin brutaalin livetykityksen, mutta jotta levystä voisi nauttia täysin rinnoin täytyisi New Yorkin death metal legendojen tuotannon olla edes jollain tavalla entuudestaan tuttua.

Suffocationin faneille levyä voinee suositella. Soundimaailma on todellakin rouhea, eikä autenttista livesoittoa ole lähdettyä silottelemaan studiomagiikan avulla. Myös levyn biisilista on miellyttävän kattava pläjäys 2004 vuoden, nauhoitushetkellä tuoreinta Suffocation tuotosta, “Souls To Deny” -levyä sekä aiempien levyjen (“Effigy  of the Forgotten”, “Breeding The Spawn”, “Pierced From Within”) parhaimpia paloja. Onpa mukana pari harvinaisempaa vetoakin, kuten Catatonia “Human Waste” EP:ltä ja Despise The Sun saman nimiseltä EP:ltä.

Jos Suffocation tuotanto ei ole vielä hallussa, ei tutustumista kannata aloittaa tästä livelevystä. Jos sen sijaan Suffocation on jo tullut hyväksi havaittua ja “The Close Of A Chapterin” vuoden 2005 julkaisu on jäänyt syystä tai toisesta hommaamatta, on nyt oiva tilaisuus hoitaa kyseinen lätty levyhyllyyn.

Tägit: ,

Tämä artikkeli on lähetetty sunnuntaina 3. tammikuuta 2010 kello 13:10 ja kuuluu kategoriaan Levyarviot. Voit seurata kommentteja tilaamalla RSS 2.0 -syötteen. Voit jättää kommentin, tai linkittää takaisin omalta sivultasi.

Deathbound kilpailu Darkest Hour & Beneath The Massacre Nosturissa Tuskainen perjantai Pitkä kuuma kesä 2009 La Coka Nostra Lamb Of God ja Job For A Cowboy maaliskuussa Kulttuuritalolle Chimaira, Unearth, Throwdown ja Dååth Nosturissa Radiolammas: Omaisuusvahinko Street Dogs ja Civet Nosturissa Radiolammas: Kivesveto GoGo Rise Against Kaapelitehtaalla Five Finger Death Punch & Shadows Fall Baddies Frank Turner Tavastialla Buried Inside ja Tombs Helsingissä Church Of Misery maaliskuussa Suomeen Killing Time julkaisee uuden levyn Ruttofestivaali Cartoon Punk Night! Freyalta esimakua uudesta albumista Vampire Weekendin uutuus ennakkokuuntelussa Day Eleven julkaisee uuden albuminsa tammikuussa Electric Eel Shock – Sugoi Indeed Los Bastardos Finlandeses – El Grande’s Saloon Blues Trash Cabaret Ruttofestivaali

Jätä kommentti