|   Kirjaudu Facebook-tunnuksilla   |  Rekisteröidy

Blog’n'roll 23

Kuva: Blog’n'roll 23

Hei kaikki rauhan ihmiset.

Tää on mun viimenen blogi tällä erää, eikä se ole mun syy!! Tiedätte kyllä varmaan kenen! No ei auta muuta kun ryhtyä marttyyriksi, koska ne ei kuole koskaan.

Kuolemasta tuli mieleen että tää blogi on omistettu toiselle, melkein yhtä suurelle kirjottajalle ja kuten monet meistä tietää, hän menehtyi eilen luoteihin, jotka osuivat häneen. Tää kirjailija oli tosi tärkee kirjailija ja sen kirjat oli tosi tärkeitä avauksia sananvapauden puolesta. Mä oon tosi huolissaan siitä että just kirjailijoita tapetaan, koska niillä on aina jotain tärkeetä sanottavaa. Esimerkiks tää kirjailija oli kirjottanut yhdeksän kirjaa. Tai melkein kymmenen. Tällä tyypillä oli yhtä iso kynä kun sen sydänkin. Musta tuntuu että mä tunsin tän kirjailijan ajatusmaailman: Se kirjotti niikun mäkin. Tosin mulla on näitä blogeja enemmän kun sillä kirjoja ja lukijoitakin.

Me Suomessakin voitais järjestää jonkinlainen hyväntekeväisyyskonsertti tälle sananvapauden esitaistelijalle. Ja sitte myös tälle kuolleelle kirjailijallekin samalla, jos jää aikaa. Jos muakin ammuttais, syöksyisköhän ihmiset sen luodin eteen pelastaakseen mut? Kyllä! Luultavasti ampuja itekkin tajuais sen kauheen virheen, kun se ampuis mua: se yrittäis itekin syöksyä sen luodin eteen. Toisaalta tää blogin lopetuskin on tavallaan mun tappamista. Mutta ei kaikkia pahoja ihmisiä silti voi tuomita. Annetaan mahdollisuus, ainakin kuuluisille. Esimerkiksi jos jostain sarjamurhaajasta tehdää elokuva, niin eikö sille voisi antaa anteeksi sen teot?

Eli tää on nyt mun viimenen blogi. Viimenen tilaisuus käydä vielä reaaliaikasta keskustelua mun kanssa. Ei kyllä oo tullut kommentteja… Kai nyt joku haluu munkaan viestitellä ennen kun lopetan. Tai lähtee käymää oluella? Tai syöksyy sen mun tappavan luodin eteen? Hei, kai nyt joku…

Tämä artikkeli on lähetetty keskiviikkona 23. joulukuuta 2009 kello 19:23 ja kuuluu kategoriaan Armas rokkaa!. Voit seurata kommentteja tilaamalla RSS 2.0 -syötteen. Voit jättää kommentin, tai linkittää takaisin omalta sivultasi.

Deathbound kilpailu Darkest Hour & Beneath The Massacre Nosturissa Tuskainen perjantai Pitkä kuuma kesä 2009 La Coka Nostra Lamb Of God ja Job For A Cowboy maaliskuussa Kulttuuritalolle Chimaira, Unearth, Throwdown ja Dååth Nosturissa Radiolammas: Omaisuusvahinko Street Dogs ja Civet Nosturissa Radiolammas: Kivesveto GoGo Rise Against Kaapelitehtaalla Five Finger Death Punch & Shadows Fall Baddies Frank Turner Tavastialla Buried Inside ja Tombs Helsingissä Church Of Misery maaliskuussa Suomeen Killing Time julkaisee uuden levyn Ruttofestivaali Cartoon Punk Night! Freyalta esimakua uudesta albumista Vampire Weekendin uutuus ennakkokuuntelussa Day Eleven julkaisee uuden albuminsa tammikuussa Electric Eel Shock – Sugoi Indeed Los Bastardos Finlandeses – El Grande’s Saloon Blues Trash Cabaret Ruttofestivaali

Jätä kommentti