|   Kirjaudu Facebook-tunnuksilla   |  Rekisteröidy

Abduktio – S/t

Kuva: Abduktio – S/t

Tampereen ABBA yllätti monet viime vuotisella “Thermidor”-albumillaan. Puhtaat vokaalit ja vierailut “popahtavamman” post-hardcoren puolella jättivät ainakin minut huutamaan edellisten tuotosten vimmaisuuden perään. Oli Thermidorillakin toki hetkensä, mutta abduktiolaisten ilmoitus palata juurille otettiin ainakin täällä päässä riemulla vastaan.

Abduktion nimetön mini-LP (julkaistaan ainoastaan vinyylinä sekä downloadina) rykii totta tosiaan räät H&M -punkkareiden fauxhawkeille pokkaamalla syvään perinteisemmän punkin ja hardcoren suuntaan. Seitsemän uutta rallia ja kaksi coveria (Bad Brains ja Descendents) esittelevät Abduktion historiaa ilomielisemmästä, jopa ska-sävyjä sisältävästä melopunkista aina äkkiväärästi nykivään, kiivaaseen hardcoreen. Parhaimmillaan yhtye on tuon hardcoremman materiaalin parissa ja esim. Mää en tahdo olla punk muistuttaa siitä, miksi alun alkaenkaan ABBAan pihkaannuin.

Tägit: , ,

Tämä artikkeli on lähetetty maanantaina 21. joulukuuta 2009 kello 23:35 ja kuuluu kategoriaan Levyarviot. Voit seurata kommentteja tilaamalla RSS 2.0 -syötteen. Voit jättää kommentin, tai linkittää takaisin omalta sivultasi.

2 vastausta viestiin “Abduktio – S/t”

  1. Piparnakkeli kirjoitti:

    Mainio levy! Taitaa olla itselleni yksi vuoden kohokohdista pikkulevyjen suhteen.

  2. LOL WUT kirjoitti:

    Ska-sävyjä..? Mitä levyä arvostelija on kuunnellut!!! :D

Jätä kommentti