|   Kirjaudu Facebook-tunnuksilla   |  Rekisteröidy

Blog’n'roll 21

Kuva: Blog’n'roll 21

Huippuduippuu!

Kuten tiedätte mun pitää välillä kannustaa muita ihmisiä ponnistelemaan ettei ne ihan kutistuis olemattomiin. Se vasta oliskin paha rangaistus. Vaikka joku on säälittävä rillipöllö koulussa, vanhempana se voi saada naisia ja arvostusta, jos se osaa pelata korttinsa oikein. Kuinkahan monta lehtikuvaa mä oon nähny missä helvetin ruman äijän vierellä seisoo kaunis naikkonen. Onko se oikeudenmukaista? On sillon, jos se mies on kahminut omilla ansioilla niitä naisia eli jos on vaikka tuulispäinen rokkari tai herkkä runoilijasielu. Tai molempia. Vääryys taas olis siinä, jos se rikas mies olis joku muurari. Miten sen muka vois kutsua rapujuhlii? Se pyöris siellä haalareissa ja arvostelis mun kiviuunia. Tuskinpa se muutenkaan osais käyttäytyä kunnolla: varmasti yökkäisi sen omat laastit boolimaljaan. Ja eikä sen muurarin edustusvaimokaan varmaan olis edes hyvänäkönen ja mitä se vaimokin tekis työkseen? Varmasti olis jossain kassalla töissä. Yritäpä nyt esitellä ulkomaalaisille ystävilleni: “This is Liisa. She’s not hot. She works… she handle lot of money every day.” “Mä oon Siwassa töissä”, se vaimo sitten möläyttäis. Muija ja muurari ulos! Toi on just se vika tollasissa taviksissa kun ne tulee esittämään sinne itteään.

Sanotaan että valta turmelee. Miten se muka on mahdollista? Jos sä oot ennen ollu joku tavistietokonenörtti, mutta sitten kun se myöhemmin saa valtaa, rahaa ja kauniita naisia, niin eiks se oo vaan parempi? Muuten siitä nörtistä vois kuoriutua vanhempana ja turhautuneena vaikka minkälainen psyko, joka puukottaa naisia erilaisissa suihkuissa. Mutta sitten kun se sais valtaa, niin varmasti rauhottuis, kun sillä olis kaikkea ja se pystys toteuttaa itteään ilman ulkopuolista tukahduttamista. Se vois valita kenet tahansa naisen ja sitten hylätä sen ja seurata vierestä että mitä se nainen tekee: lähteeks se jonkun muurarin perään. Jos lähtee, se nainen ei ollut sille rikkaalle nörtille oikea. Jos se lempattu nainen jää pyörimään niihin valtapiireihin, niin sitte sen voi ottaa takasin. Siitä tietää että se nainen on tosissaan miesten kanssa. Se lemppaaminen olis niille naisille ihan oikein, että ne oppis olla kunnioittamaan vallankahvassa olevia miehiä. Kyllähän se epäilyttää jos nainen seurustelee muurarin kanssa ja eihän sillä naisella ole mitään tajua miesten vallasta. Se vaan yrittäis olla tasa-arvonen sen tavismuurarin kanssa ja sen takia maailma kääntyy ympäri, koska mitä hyötyä on vallasta, jos sitä ei pysty kukaan käyttää. Ihmisistä tulee lampaita ja ne vaan vaeltelee ihan omassa sontasessa todellisuudessa, koska ne ei tiedä paremmasta. Naisetkin makais kaikkien miesten kanssa, kun ne ei olis löytäny ketään oikeeta vallankahvaa josta pitää kiinni.

Valta tuo turvaa! Hyvänä esimerkkinä otan surullisenkuuluisan Cantebergin “taistelun” vuodelta 1859. Se tapahtui Englannissa pienessä Cantebergin kylässä. Muistaakseni vuonna 1985… No joka tapauksessa siellä kylässä oli ylimukava kyläpäällikkö nimeltä El Salvador (tai Steve, en muista) joka oli kyllä aika pehmis johtajaksi. Ne naiset ei juurikaan välittäny siitä ja se päällikkö sai olla omassa rauhassa suurimman osan ajastaan. Naiset ei halunnu sen kanssa sänkyyn, joten se ei saanu lapsia. Se kyllä vakuutteli että se on hyvä sänkyhommissa ja yritti todistella sitä kaikenmaailman sängynpetauksilla ja lakanoiden viikkaamisella. No, homma sai ihan uutta tulta alleen, kun eräänä päivänä sinne kylään marssi reippaasti futishuligaanin näkönen kaveri nimeltään Gaza Nova. Sehän pisti heti ranttaliks. Kolmasosa naisista tuli raskaaks, ne kyläläiset lisäänty hetkessä. Kohta sen synnytysbuumin jälkeen Nova lähti sieltä kylästä ja jätti ne lapset sinne kylään kasvamaan ja kun ne lapset oli kasvanut nuoriks, se Nova tuli takas. Ja taas ne samat naiset anto sille. Sillä välin kun se ei ollu sängyssä, niin se koulutti niistä sen pojista sotureita ja tyttäristä palvelijoita. Se kasvatti itelleen hirveen ison haaremin. Se nössö kyläpäällikkö yritti puhua jotain ehkäisystä, mutta se Nova vaan nauro ja pisti vauhtia hommiin. Lopulta se kyläpäällikkö päätti mennä näyttämään häpeäpaaluaan niille kylän naisille että kyllä sekin on kykeneväinen. Se tapahtu torilla. Tai itseasiassa ei tapahtunu mitään. Sille vaan naurettiin ja se entinen kyläpäällikkö masentu ja se lähti sieltä kylästä. Menomatkalla se uppos suohon.

Siinä oli selvä esimerkki siitä, mitä saavutetaan kun ollaan käyttämättä valtaa. Ei mitään. Se nössö vaan joutu maanpakoon ja sieltä maanrakoon. Tarina ei kyllä kerro oliko tarinan luuseri kaiken lisäks lihava, mutta mitä luultavammin, kun se uppos niin nopeesti. ;)

Se oli opettavainen tarina se. Eihän mihinkään viihteellisiin parisuhdekisailuihin oteta sellasia pareja jossa toisella puolella kilpailee “Susan ja hänen astronauttimiehensä” ja toisella puolella “Ritva ja hänen tavisbussikuski-miehensä”. Ei siinä kisailuissa olis enää mitään järkeä. Sillä luuserimiehellä olis jo valmiiks -5 pistettä. “Game over, busdriver!”

Tämä artikkeli on lähetetty keskiviikkona 9. joulukuuta 2009 kello 19:58 ja kuuluu kategoriaan Armas rokkaa!. Voit seurata kommentteja tilaamalla RSS 2.0 -syötteen. Voit jättää kommentin, tai linkittää takaisin omalta sivultasi.

Deathbound kilpailu Darkest Hour & Beneath The Massacre Nosturissa Tuskainen perjantai Pitkä kuuma kesä 2009 La Coka Nostra Lamb Of God ja Job For A Cowboy maaliskuussa Kulttuuritalolle Chimaira, Unearth, Throwdown ja Dååth Nosturissa Radiolammas: Omaisuusvahinko Street Dogs ja Civet Nosturissa Radiolammas: Kivesveto GoGo Rise Against Kaapelitehtaalla Five Finger Death Punch & Shadows Fall Baddies Frank Turner Tavastialla Buried Inside ja Tombs Helsingissä Church Of Misery maaliskuussa Suomeen Killing Time julkaisee uuden levyn Ruttofestivaali Cartoon Punk Night! Freyalta esimakua uudesta albumista Vampire Weekendin uutuus ennakkokuuntelussa Day Eleven julkaisee uuden albuminsa tammikuussa Electric Eel Shock – Sugoi Indeed Los Bastardos Finlandeses – El Grande’s Saloon Blues Trash Cabaret Ruttofestivaali

Jätä kommentti