|   Kirjaudu Facebook-tunnuksilla   |  Rekisteröidy

Seitsemäs lähetys 3.12.2009

Kuva: Seitsemäs lähetys 3.12.2009

Radiolampaassa koittaa tänään klo 20:00 mustan metallin messu, luvassa on nimittäin black metal -spekiaali!

Haluatko tietää kaiken kirkonpoltoista ja black metal -murhista? Lue Lords of Chaos tai tilaa Rumba! Radiolammas luo katsauksen genren nykytilaan ja reunamille ilmiötä yleisesti kartoittavaa keskustelua kuitenkaan unohtamatta. Päällepäsmärinä touhuilee Lammas Zinestä aiheen erikoistoimittaja Atte Kostiainen.

Radiolammas torstaina 3.12. kello 20:00-21:30 Radio Moreenilla. Tampere ja lähialueet eetterissä 98,4MHz, kaapelissa 101,5MHz, muualla suorana verkossa moreeni.uta.fi.

Lisää aiheesta:

Tägit:

Tämä artikkeli on lähetetty torstaina 3. joulukuuta 2009 kello 12:00 ja kuuluu kategoriaan Radiolammas. Voit seurata kommentteja tilaamalla RSS 2.0 -syötteen. Voit jättää kommentin, tai linkittää takaisin omalta sivultasi.

Jätä kommentti