|   Kirjaudu Facebook-tunnuksilla   |  Rekisteröidy

Blog’n'roll 19

Kuva: Blog’n'roll 19

Huhhahhei kaikki mun fanskutbanskut! =O

Täältä pesee oikein kunnolla! Tossa edellisessä blogissa totesin että vakavaks menee aiheet, mutta otetaan takasi. Ei tässä niin paljon aikuistuta, sillä mun mielestä tollanen aikuistuminen on pois mun luovuudesta. En tarkota että olisin joku huomiota hakeva pikkunulikka, vaan että asioiden tutkiminen ja pohdiskelu ja kaikenlainen uteliaisuus ikään kuin tekee musta lapsenomaisen. Lapsethan tutkii asioita, ei kuitenkaan älyllisesti niin kuin mä. Tämän kertanen aihe on tärkeää moraalin kannalta. Lapsillahan ei ole moraalia, kun niille sitä ei ole vielä kehittynyt, esim. näitten mun blogien kautta. Kun lapsi ei osaa lukea, se ei pääse kiinni moraalisista arvoista, mitkä taas mulle on tosi tärkeitä. Ne on mulle vähän kun parhaat kaverit. Ei kuitenkaan petikaverit, sillä se menis jo moraalittomaks.

Aihe on vakava, mutta muistakaa että älyllisen tekstin lomassa, siellä täällä, pilkahtaa huumorinkukka. Kaikki ei niitä välttämättä huomaa, mutta fiksuimmat kylläkin. Enkä mä alan rautakangesta vääntää asioita, sillä siihenhän menis kokonainen rauta-aika. Tarkotan sitä sillä, että mun jutut voi olla monelle liian älykkäitä. Ei sillon tarvii alkaa selittelemään niitä asioita uudestaan, jos ei tajua mitä mä tarkotan. Se olis ajanhukkaa alkaa vääntää kaikkia samoja asioita uudestaan ja uudestaan. Siihen menis valtavasti aikaa ja palstatilaa. Parempi siis jättää selittelyt muille eikä mulle. Selittely ei oo mun tapaista, koska haluun vaan mennä ja enkä selitellä. Sellaseen menis valtavasti mun energiaa. Eihän poliitikotkaan ala selittelee jotain yhteiskuntalaskelmia, että mihin rahaa menee ja mistä sitä tulee. Eikös ihmisille ole kuitenki tärkeetä että sitä rahaa ylipäänsä on. Mitä niitä monimutkasempia asioita miettimään, mutta toisaalta kyllä meidän valtaapitävien pitää mielessä se että kaikki ei välttämättä pääse meijän juttuihin “sisään”. Sillon ihmisillä pitäs olla tarpeeks sivistystä ymmärtääkseen meitä. Jos ei ymmärrä, niin voi voi. Turha sillon mulle on tulla huutaa että “mitä paskaa sä sinne nettiin kirjotat!!!!!” Ei oo mun vika että kaikki halua sivistyä tarpeeks, pärjätäkseen tässä, yhä tänä päivänäkin muuttuvassa maailmassa. Eli ei kannata alkaa turhaan selittelee, koska kaikki ei kuitenkaan ymmärtäis.

Tarvitaan siis vahvoja johtajia ohjaa sitä kehitystä. Otetaa vaikka historiasta esimerkki: Kivikaudella kun ihmiset ei osannu laskea ääniä kivitauluista, käytiin runsaasti luokkasotia. Liitukaudella jo opittiin laskemaan niitä kivitauluja, olot vakiintui, kun joku otti vastuun ja alkoi käyttää sitä suurinta liitua kirjottaakseen isoja tarinoita ja paimeentaakseen niitä alamaisia. Nykyään hyvän johtajan tunnistaa siitä, että se osaa ottaa “yleisönsä” eli työntekijät tai alamaiset. Toinen tärkee ominaisuus on se, miten se osaa jakaa aikansa oikeille tyypeille. Että se ei tongi kärsäänsä joka suuntaan ja kaikkien kanssa, vaan että se osaa laittaa ihmiset tärkeysjärjestykseen. Ensin tulee, ihan vaan nykyajan esimerkkinä, levy-yhtiön pomot, sitten kiertumanagerit, sen jälkeen muu henkilökunta. Niitten jälkeen musiikinkuuntelijat ja lopuks vaikka lapset. Tietenkin jos ne on kiertumanagerin lapset, niin tietenkin ne nousee arvoasteikolla.

Annan taas esimerkin että hahmottaisitte mitä yritän teille kertoa. Ajatellaan vaikka niin että pitää esittää sama kappale levy-yhtiön pomoille sekä lapsille eri paikoissa samana päivänä. Kannattaa hutasta se kappale lasten kohdalla, kun ne ei kuitenkaan ymmärrä niitä nerokkaita sovituksia ja kiiruhtaa taksilla heti miten pomojen pakeille. Jos keskittyis yhtä hyvin molempiin, niin eihän siitä mitään tulis. Koko ajan hirvee stressi päällä ja ne levy-yhtiön pomot alkais ihmettelee että onko toi artisti joku huumehörhö? Täytyy asettaa kaikki tavotteet just sellasiin asioihin joista saa eniten näkyvyyttä. Mitä järkee pyörii jossain varastolla, jossa tärkein tyyppi on se varaston pomo. Tuskimpa se varaston pomo tuntee ketään oikeesti tärkeitä ihmisiä, joitten kautta vois saada julkisuutta. No ehkä jos sinne varastolle olis palkattu joku tv-julkkispedofiili, mutta siitähän sais vaan huonoo julkisuutta. Eli mun neuvo on, että suoraan elämänvarastolta sinne ylimpiin kerroksiin hieroo tuttavuutta, ei nyt sentää jumalan kanssa, mutta kuitenkin jonkun vaikutusvaltasen pampun kanssa. Mutta tarvitaan tietty järjestys, eihän tästä muuten tule mitään. Hirvee kaaos jos kaikki yrittäis olla johtajia. Jätetään siis ne johtajan hommat niille jotka ne osaa. Ei tässä nyt nimiä tarvi ladella, mutta ei tarvi kovin kaukaa etsiä.*wink wink* ;)

Ehkäpä tässä oli kaikki tällä kertaa. Toivottasti ette pelästyneet mun johtaja-jyrinää. Ei mua tarvi säikkyä vaikka oon tällänen kivenkova rautakasleri. Mut tuntevat tietää että mulla on lämmin sydän joka sykkii silleen sopivan jämäkästi ja punakasti.

Tämä artikkeli on lähetetty keskiviikkona 25. marraskuuta 2009 kello 22:43 ja kuuluu kategoriaan Armas rokkaa!. Voit seurata kommentteja tilaamalla RSS 2.0 -syötteen. Voit jättää kommentin, tai linkittää takaisin omalta sivultasi.

Deathbound kilpailu Darkest Hour & Beneath The Massacre Nosturissa Tuskainen perjantai Pitkä kuuma kesä 2009 La Coka Nostra Lamb Of God ja Job For A Cowboy maaliskuussa Kulttuuritalolle Chimaira, Unearth, Throwdown ja Dååth Nosturissa Radiolammas: Omaisuusvahinko Street Dogs ja Civet Nosturissa Radiolammas: Kivesveto GoGo Rise Against Kaapelitehtaalla Five Finger Death Punch & Shadows Fall Baddies Frank Turner Tavastialla Buried Inside ja Tombs Helsingissä Church Of Misery maaliskuussa Suomeen Killing Time julkaisee uuden levyn Ruttofestivaali Cartoon Punk Night! Freyalta esimakua uudesta albumista Vampire Weekendin uutuus ennakkokuuntelussa Day Eleven julkaisee uuden albuminsa tammikuussa Electric Eel Shock – Sugoi Indeed Los Bastardos Finlandeses – El Grande’s Saloon Blues Trash Cabaret Ruttofestivaali

Jätä kommentti