|   Kirjaudu Facebook-tunnuksilla   |  Rekisteröidy

Blog’n'roll 18

Kuva: Blog’n'roll 18

Heipo deipo!

Kahdeksastoista blogi, täysiässä ollaa! Heheh! Nyt voidaankin alkaa käsittelee vähän ronskimpia aiheita ja samalla vaikka vähän nauttia punaviinistä ja herkullisista juustoista. Kaamea teiniangsti on takanapäin ja voidaan alkaa keskusteleen aikuisten asioista. Mä huomasin just että mähän en oo käsitelly näissä mun blogeissa ollankaan tasa-arvoa. Näitä asioita on tärkee käydä läpi ennen kun varsinaisesti alan vaikuttamaan tosissaan tuolla vallan ylemmillä portailla. Eduskuntavaalitkin on ovella, viiden vuoden päästä, lieneekö niin että blogit johdattelee mut ehdokkaaksi saakka. Tosin ei vielä ole edes pyydetty, joten *wink wink*. No, eipäs mennä vielä asioiden edelle, vielä täällä internetissä tätä kirjottamissarkaa riittää. Ennen kun etenen pitemmälle, varoitus kaikille bilehileille. Tästä lähtien blogit voi olla astetta vakavampia. Nää asiapitoset blogit höystettynä viihteellä voi olla monelle liikaa. Kaikki ei pysty käsittelemään sitä tietoa.

Tasa-arvoasiat on aika herkkiä, varsinkin kun ne yleensä käsittelee naisia ja naisethan on tunnetusti herkkiksiä. Painotan sanaa tunnetusti, koska vaikka mäkin oon mies, mullakin on herkkä puoleni. Harvat miehet pystyy olemaan herkkiä ja silti maskuliinisia (ei sentään niitä huonekalukauppiaita. Hehheh!). Useimmat ei-naispuoliset herkkikset on hinttejä. Ei millään pahalla, mutta kyllä jokainen tv-katsoja on sen huomannut… Tasa-arvosta on tärkeetä keskustella kokoajan, ettei sitä alettais pitää itsestää selvyytenä. Epätasa-arvosta kertoo esimerkki työelämästä eli se että naisjohtajat tienaa kuukaudessa varmaa useita tuhansia, kun taas naissiivojat vaan tuhat euroa. Eli naissiivojan euro on 20 senttiä naisjohtajaan verrattuna ja se on räikee epäsuhta. Ne johtajanaiset vaan siellä istuu päämajoissa ja määräilee miehiä tekemään niitten puolesta kaiken likasen työn. Kyllähän siellä on naisiakin alaisina mutta se on ihan toinen juttu, koska ne naisalaiset on jo tottunu siihen että joku käskee, käskijän sukupuolesta riippumatta. Älkää nyt ymmärtäkä mua väärin. Voisin vielä tarkentaa, että en siis ole jotenkin johtajavihamielinen. En missään nimessä! Kannatan tasa-arvoa!

Joku viisas taloustieteilijä on tehnyt laskelmia siitä miten naisten välistä palkkatasa-arvoa voitais kehittää. No mä en tarkalleen muista miten se meni kun en löydä sitä internetistä tähän hätään. Siinä oli erilaisia lukuja,  mm. 103 ja 7440. Osa niistä luvuista kerto sen, että kuinka paljon tulonsiirtoa pitäs tehdä naisjohtajilta alempiarvosille naistyöntekijöille. Ne tulonsiirrot tasais naisten välistä tasa-arvoa, muuten ne huonosti palkatut naiset vois alkaa kapinoida. Sehän ei kävis päinsä, tämän maan asiat, etenkin talous menis sitten ihan down. Naiset varastais rintaliivejä kaupasta, kun ne haluais polttaa niitä ja sitten ne tekasis kuitteja niistä “ostetuista” liiveistä ja selittäis kaupan myyjälle että rakkaus roimahti rinnassa ja liivit palo. Ja ne sais uudet liivit sieltä kaupasta tilalle ja polttas neki. Siitä tulis loputon kierre ja mitä muka miehet vois tehä siinä tapauksessa? Ei mitää, koska eihän naisia saa lyödä. Ja jos naisia estetään väkisin haalimasta niitä rintaliivejä, niin niitä varmaan alkais vaivihkaa varastelee lihavat miehet ja ym. perverssit, koska eihän niitä vois kieltää, koska sehän olis sukupuolisyrjintää. Sen takia sukupuolivietitkin menis ihan sekasi, ja ongelmia syntyis vakavista väärinkäsityksistä. Jos ajaudutaan siihen että naiset ei enää käyttäs rintaliivejä, niin sitte joku humalainen mies illan päätteeks lähtee vanhasta muistista sellasen henkilön mukaan jolla on rintaliivit ja loppujen lopuks se mies vois vaan makuuhuoneessa todeta että se nainenki on lihava mies tai perverssi. Sehän olis kauheeta!

Eduskunnan olis herättävä tähän tasa-arvo-ongelmaan. Pitäs säätää laki että kaikki naiset sais samaa palkkaa asemasta riippumatta. Se ei herättäs naisille ominaisia tuntoja, kuten kateutta ja mustasukkasuutta. Eikä sitten miestenkään tarvis enää pettyä, niin kun nyt, jos nainen sattuu tienaamaan enemmän kun se mies. Kaikilla naisilla olis sama palkka, mutta alempi kun miesten. Se johtais siihen että hyvin palkatut miehet vois huoletta valita vaimokseen kenet tahansa kauniin naisen. Ne rumat ei enää lisääntyis, koska ne olis sekä köyhiä että rumia. Ei miehet sellasia halua. Ne hyvin tienaavat naiset olis vaan uhka miehille, ja uhistahan syntyy sotia, joten näin estettäis kaikki riidat ja sitä kautta sodat. Niistä hyvin tienaavista miehistä ja kaikista kauniista naisista muodostuis onnellisia pareja ja elämä kukoistais entistä hehkeämpänä kuin koskaan. Se olis sellanen luonnonvalintateoria, mitä vois kokeilla luonnossa.

Kotiäideille ei tarvis maksaa mitään, vaan ne rahat pitäs ohjata sen perheenpään tilipussiin, että se jaksais tehdä enemmän töitä sen perheen eteen. Pikku summa vois toimia jo aikamoisena houkuttimena tehdä töitä kovemmin. Se olis perheille eduks, kun naiset synnyttäis ja kasvattais lapset kotona, koska niin on luonto määrännyt. Lapsia pitäs alkaa kasvattaa moraalistaloudellisin perustein. Valtio antais niille vastasyntyneille lapsille jonkun arvon sen hetkisen taloustilanteen perusteella sekä sukupuolen. Sitten ne lapsiin sijoitetut alkusummat olis parhaissa tapauksissa kasvanu niitten lasten lapsuuden aikana korkoa. Valtio vois maksaa sitten niistä lapsista bonuksia (tai vaatia sakkoja), kun ne täyttää 18-vuotta, sen mukaan miten ne isä on niitten lasten kasvatuksessa onnistunut eli mikä on mm. lapsen koulutus ja sukupuoli. Se tekis ihmisistä moraalisimpia ja vanhemmat sitoutuis paremmin kasvattaa niitä lapsia. Eli kun taloustilanne ja lapsen koulutus olis hyvällä mallilla, lapsen arvo olis noussut huimasti sen syntymästä. Se olis sellanen jatkuva ja kokonaisvaltanen palkitsemisjärjestelmä, joka johtais parempaan talouskasvuun ja moraalisimpiin ihmisiin.

Vaikka se päävastuu lasten hyvistä ominaisuuksista on isillä, ne isät tekis samalla kovasti töitä lasten kasvatuksen ohella, vaikkapa ajamalla taksia. Välillä se mieskin osallistuis siihen kasvattamiseen, ettei ne äidit alkais omia niitä lapsia itelleen, että ne lapset ei takertuis siihen napanuoraa. Muuten niistä lapsista tulis sellasia  napanuorallatanssijoita, että jos se nuora katkeaa, ne voi millon tahansa pudota sinne maahan, eikä siellä olis sitä turvaverkkoa, isää.

Aika heviks meni taas nää mun juttelut, mutta pidämpä ainakin teijät varpaillaan, ettei kukaan tule teijän varpaille, kun te seisoisitte henkisesti lamaantuneita. Nää mun blogit herättelee, mutta nyt kyllä sanon hyvää yötä! Vaalikaa hyviä unia, että jaksatte, mutta älkää nukkuko vaaleja! Heheh! =)

Tämä artikkeli on lähetetty keskiviikkona 18. marraskuuta 2009 kello 19:51 ja kuuluu kategoriaan Armas rokkaa!. Voit seurata kommentteja tilaamalla RSS 2.0 -syötteen. Voit jättää kommentin, tai linkittää takaisin omalta sivultasi.

Deathbound kilpailu Darkest Hour & Beneath The Massacre Nosturissa Tuskainen perjantai Pitkä kuuma kesä 2009 La Coka Nostra Lamb Of God ja Job For A Cowboy maaliskuussa Kulttuuritalolle Chimaira, Unearth, Throwdown ja Dååth Nosturissa Radiolammas: Omaisuusvahinko Street Dogs ja Civet Nosturissa Radiolammas: Kivesveto GoGo Rise Against Kaapelitehtaalla Five Finger Death Punch & Shadows Fall Baddies Frank Turner Tavastialla Buried Inside ja Tombs Helsingissä Church Of Misery maaliskuussa Suomeen Killing Time julkaisee uuden levyn Ruttofestivaali Cartoon Punk Night! Freyalta esimakua uudesta albumista Vampire Weekendin uutuus ennakkokuuntelussa Day Eleven julkaisee uuden albuminsa tammikuussa Electric Eel Shock – Sugoi Indeed Los Bastardos Finlandeses – El Grande’s Saloon Blues Trash Cabaret Ruttofestivaali

Jätä kommentti