Info  /  Yhteys & palaute  /  Seuraa Lammasta:

Dwarf Of Ignorance – Conversations Among the Ruins » Lammas Zine

 
Dwarf Of Ignorance – Conversations Among the Ruins

Dwarf Of Ignorance
Conversations Among the Ruins  (EP)

(1.4.2009)

Teemu Lahtinen, marraskuu 16, 2009
Siirry kommentteihin (-) tai lisää omasi

Grungen ja stonerin yhdistäminen ei ole juttu eikä mikään nykypäivänä, kuten ei myöskään metallin ja hardcoren. Mutta mitäpä jos koko edellä mainittu soppa lyödään yhdelle lautaselle ja koristellaan vielä ripauksella progea? Ei ole tamperelainen Dwarf of Ignorance ainakaan helpoksi itselleen asioita tehnyt.

Dwarf of Ignorance on verrattain nuori yhtye, mutta kunnianhimoa kolmikolta ei ainakaan uuvu. Välillä “himokkuus” tosin lyö yhtyettä palleille, sillä liika mitä tahansa on liikaa, kuten kahdeksanminuuttinen lopetusraita osoittaa; jos kappale on osiensa summa, niin De/generationin kohdalla vaaditaan vähintäänkin pitkää matematiikkaa. Ideoita Dwarf of Ignorancella piisaa vaikka muille jakaa, mutta vielä tässä vaiheessa troikan materiaali tuntuu kovin jäsentelemättömältä. Myös vokalistin – sinänsä ärhäkkä – huuto tuntuu olevan hetkittäin täysin väärässä paikassa, vaikka toki saakin vahvaa taustatukea”stonermaisesta” hoilaamisesta.

Soundipuoli ja soitintyöskentely mansesterilaisilla on hallussa, mutta vielä tällä materiaalilla se ei ole valmis nousemaan kellareista.

Kommentit (Ei vastauksia) Kirjoita kommentti →

Jätä kommentti

Lammas Zine extended

Tilaa Lammas Zine uutiskirje

Tilaamalla Lammas Zinen uutiskirjeen, saat sähköpostiisi päivittäin katsauksen lehdessä julkaistuista uusista artikkeleista.
Uutiskirje on toteutettu Googlen FeedBurner-palvelulla.

© 1999-2010 Lammas Zine. Sivuston sisältö on lisensoitu Creative Commons -lisenssillä.

Sivun alkuun ↑