Kolmas lähetys 8.10.2009

Tällä kertaa Radiolammas luo katsauksen pohjoiskymenlaaksolaiseen ja eteläkarjalaiseen sielunmaisemaan. Tiedossa jäätävä raportti Kouvolan CPtemberfest II -tapahtumasta. Studiossa vieraana tamperelaistuneen, alunperin Lappeenrannasta kotoisin olevan, Thug Free Recordsin levymoguli Janne Hirvisaari.

Oletko aina miettinyt miltä tuntuu olla pienlevymoguli, ja minkä helvetin takia pistää saatanasti aikaa, rahaa ja vaivaa jonkun paskan bändin julkaisuun? Selvitä se Radiolampaasta.

Radiolammas torstaina 8.10. kello 20:00-21:30 Radio Moreenilla. Tampere ja lähialueet eetterissä 98,4MHz, kaapelissa 101,5MHz, muualla suorana verkossa moreeni.uta.fi.

www.myspace.com/thugfreerecords

Tägit:

Tämä artikkeli on lähetetty Keskiviikkona 7. Lokakuuta 2009 kello 21:36 ja kuuluu kategoriaan Radiolammas. Voit seurata kommentteja tilaamalla RSS 2.0 -syötteen. Voit jättää kommentin, tai linkittää takaisin omalta sivultasi.

Jätä kommentti

Blogit

Kommentit

Keskustelu (tulossa)