Eye For All – S/t

Kuva: Eye For All – S/t

Beatdownia beatdownin jälkeen, olenko tullut omaan hardcore-painajaiseeni?

Eye for Allin debyyttiseiska ei paljoa nappaa. Jokunen kappale sisältää lupaavasti nopeata punk-kaahausta, mutta kymmenen sekunnin jälkeen alkaa joko hidas humppakomppi tai tomikomppi joka ei ainoastaan hidasta kappaletta, vaan lamaannuttaa sen. Tämä kombinaatio ei oikein toimi omalla kohdallani. Tuntuu kuin kuuntelisin kokoajan jonkun kappaleen C-osaa alusta loppuun. Seiskalta löytyvillä neljällä kappaleella ei tunnu olevan kunnollista punaista lankaa.

Seiskasta ei oikein parin kuuntelun jälkeen saa mitään irti, kun soundit ja kappalerakenteet ovat samanlaisia jokaisessa kappaleessa; musiikillisesti Eye For Allilla on vielä paljon petrattavaa.

Tägit:

Tämä artikkeli on lähetetty Tiistaina 6. Lokakuuta 2009 kello 16:02 ja kuuluu kategoriaan Levyarviot. Voit seurata kommentteja tilaamalla RSS 2.0 -syötteen. Voit jättää kommentin, tai linkittää takaisin omalta sivultasi.

1 vastaus viestiin “Eye For All – S/t”

  1. nigga kirjoitti:

    Sitä tässä onkin ihmetelty, että miten tämä on niin ylihypetetty bändi.. Mikä siinä muka uppoaa, kun omaan korvaani se toistuvasti kuulostaa samalta poljennalta, sekä täysin mielikuvituksettomalta. En kai vain ymmärrä kyseistä musiikin lajia.

Jätä kommentti

Blogit

Kommentit

Keskustelu (tulossa)