Toinen lähetys 24.9.2009

Toisessa Radiolampaan jaksossa underground-analyysi syvenee ja mukaan tempautuu Cause For Effect -yhtyeen Tuomo tuomaan tolkkua keskusteluun, sekä esittelemään oman orkesterinsa lisäksi laajemminkin kokeellista fuusiojazz-grindcorea ja muuta vastaavaa sekoilua.

Myös ensimmäiseen jaksoon luvatut Monsters Of Pop -tunnelmat käydään läpi, sekä loput Jussi Lehtisalon haastattelusta.

Radiolammas kuullaan joka toinen torstai parittomilla viikoilla aina kello 20:00-21:30 Radio Moreenilla. Tampere ja lähialueet eetterissä 98,4MHz, kaapelissa 101,5MHz, muualla suorana verkossa moreeni.uta.fi.

Tämä artikkeli on lähetetty Torstaina 24. Syyskuuta 2009 kello 17:37 ja kuuluu kategoriaan Radiolammas. Voit seurata kommentteja tilaamalla RSS 2.0 -syötteen. Voit jättää kommentin, tai linkittää takaisin omalta sivultasi.

Jätä kommentti

Blogit

Kommentit