|   Kirjaudu Facebook-tunnuksilla   |  Rekisteröidy

Radiolammas aloittaa lähetykset 10.9.

Kuva: Radiolammas aloittaa lähetykset 10.9.
  • Ensimmäisessä lähetyksessä kuullaan mietteitä mm. Rättö ja Lehtisalo -duolta.

Radiolammas on tyylittömän mutta raskaan maan alaisen kulttuurin vahvasti keskusteleva, haastatteleva, uutisoiva, kritisoiva ja ajatuksia herättävä ajankohtaismakasiini. Lammasmediaa jo vuodesta 1999 tuottaneen musalaiffin elävien kuolleiden ankean harmaa radioshow, siis kaikkea sitä mitä pikkunäppärä ja dynaaminen nykyradio ei ole. Myös musiikkia, stereona.

Radiolammas kuullaan joka toinen torstai parittomilla viikoilla alkaen 10.09.2009, aina kello 20:00-21:30 Radio Moreenilla. Tampere ja lähialueet eetterissä 98,4MHz, kaapelissa 101,5MHz, muualla suorana verkossa moreeni.uta.fi.

Ensimmäisessä lähetyksessä 10.9.2009 ainakin Radiolampaan syvimmän olemuksen selvittäminen, underground-kulttuurin viiltävän tiukka analyysi, asian mukaista musiikkia, sekä Rättö ja Lehtisalo -kokoonpanon haastattelu Tampereen Monsters Of Pop -festareilta tapahtumaraportteineen ja yleisökommentteineen. Lisäksi toimittajien tunnelmat Pierced Arrows keikalta.

Tägit:

Tämä artikkeli on lähetetty tiistaina 8. syyskuuta 2009 kello 15:51 ja kuuluu kategoriaan Uutiset. Voit seurata kommentteja tilaamalla RSS 2.0 -syötteen. Voit jättää kommentin, tai linkittää takaisin omalta sivultasi.

Jätä kommentti

Uusimmat jutut