The Galgary Dicks – S/t

Kuva: The Galgary Dicks – S/t
  • Julkaistu: 2009

The Galgary Dicks lupaa rehellistä ja kusenkäryistä punkrockia. Rehellisyyttä tai kusenkäryisyyttä en epäile, mutta kovin tarttuvaa se ei ikävä kyllä ole. Räminää ja rytinää riittää, muttei sellaista koukuttavuutta kuin esim. The Heartburnsilta löytyy.

Biiseistä motörheadmainen rock-pala Overdoze tuntuisi rullaavan parhaiten. Space Age Cowboysissa kuullaan haitaria, joka on ihan kiva piriste, vaikka biisi laahaakin väsyttävästi. Isoimman ristiriidan musiikissa muodostavat laulun ja musiikin yhdistäminen. Skeittipunkkimainen, melko puhdas laulu enemmän kilju-osastoon kääntyvän musisoinnin kanssa ei vain toimi. Laulaahan ei punkrock-bändissä tarvitse osata, mutta siinä tapauksessa kyseiset kyvyt pitäis korvata kovemmalla meiningillä. Eli tempoa ylös, enemmän räkää poskelle ja makkista rinnuksille. Kunniamaininta siisteistä kansista ja saatekirjeestä.

www.myspace.com/galgarydicks

Tägit:

Tämä artikkeli on lähetetty Sunnuntaina 30. Elokuuta 2009 kello 20:53 ja kuuluu kategoriaan Demoarviot. Voit seurata kommentteja tilaamalla RSS 2.0 -syötteen. Voit jättää kommentin, tai linkittää takaisin omalta sivultasi.

1 vastaus viestiin “The Galgary Dicks – S/t”

  1. Ben Rauben kirjoitti:

    Aivan saatanan hyvää kamaa, joka muuta väittää ON VÄÄRÄSSÄ! ! !

Jätä kommentti

Blogit

Kommentit