Slivers of Silence – Sea of Sorrow

Kuva: Slivers of Silence – Sea of Sorrow
  • Julkaistu: 2009

Epäilyttävän brokebackmountainmaisissa tunnelmissa hikisessä teltassa Kilpisjärvellä perustettu bändi esittelee neljä nuorta kauhavalaista muusikonalkua. 16-17 vuotiaista miekkosista kasattu bändi omaa vähän tai ei lainkaan bändikokemusta, ja siihen nähden demoa voidaan pitää melko onnistuneena. Sekavahkosta materiaalista on kuitenkin tässä vaiheessa melko vaikea sanoa mistä löytyisi bändille se omin kehityssuunta. Laulu on raakilemaista, eikä yhteensoittokaan ole tiukimmasta päästä. Bändi on kuitenkin selvästi kehityskykyinen joka osa-alueella, jos puolen vuoden jälkeen saa jo tällaista jälkeä aikaiseksi. Kokonaisuudesta karsittavat elementit on sen sijaan helppo nimetä; ”skriimit” ja tuplabasarit oitis romukoppaan, bändi kyllä pärjää ilman niitä, jos on pärjätäkseen.

Biiseistä ehein kokonaisuus on kolmosraita Inside – Outside, jonka kertsi on erittäin tarttuva. Jos bändin nöyrä asenne kantaa reenikämpille asti, en pitäisi yhtään yllätyksenä, jos tästä melko hiomattomasta möhkäleestä kehkeytyisi vielä jonain päivänä hehkeä timantti, muodossa tai toisessa.

www.myspace.com/sliversofsilence

Tägit:

Tämä artikkeli on lähetetty Sunnuntaina 30. Elokuuta 2009 kello 20:20 ja kuuluu kategoriaan Demoarviot. Voit seurata kommentteja tilaamalla RSS 2.0 -syötteen. Voit jättää kommentin, tai linkittää takaisin omalta sivultasi.

1 vastaus viestiin “Slivers of Silence – Sea of Sorrow”

  1. kauhavaanen kirjoitti:

    ja demon nimihän kuuluu oikeasti ”Sea of Sorrow”!

Jätä kommentti

Blogit

Kommentit