Anchors & Planets – S/t

Kuva: Anchors & Planets – S/t
  • Julkaistu: 2009

Tiedän, ettei musiikkia saisi koskaan arvoittaa ulkoisten seikkojen, kuten soittajien ulkonäön tahi yhtyeen nimen, perusteella, mutta Anchors & Planets tekee sen vain niin pirun helpoksi. Prejudice is a bliss.

Neliraitainen demonstraatio esittelee muutaman vuoden ikäisen helsinkiläiskvartetin, joka kuulostaa Sunrise Avenueta coveroivalta alternative/indie -koplalta, ja joka ei osaa päättää vaihtaako tyylilajiksi emorock vaiko eikö. Siis kyllähän te tiedätte, sopivassa määrin mallailua, paisuttelua sekä hieman raskaammalla kädellä räimittyjä menopaloja. Ei pidä myöskään unhoittaa siirappista kiintiöhempeilyä, josta ainakin tytöt tykkää – vai tykkääkö nää pojat pojista, vai tykkääkö näistä kukaan? Kitaristi-laulaja Arwe kuulostaa oppikirjaesimerkiltä tylsästä vokalistista, ja bassosta, rummuista sekä koskettimista koostuva taustaryhmä tukee keulakuvaansa innottomasti. Soundimaailma on tosin puunattu – varsinkin demoksi – erittäinkin ”kuuntelijaystävälliseksi”, eikä miesten soittotaidossakaan nokan koputtamista juuri löydy. Kysymys kuuluu kuitenkin, että missä on tunne?

Anchors & Planets on geneeristä radio-”indietä”, jota maailman sivu on jo niin pullollaan, ettei näin hajuttomalla ja mauttomalla reseptillä vähänkään intohimoisemmin musiikkiinsa suhtautuvan henkilön jääkaapin oveen ole asiaa.

www.myspace.com/anchorsandplanets

Tägit: ,

Tämä artikkeli on lähetetty Sunnuntaina 30. Elokuuta 2009 kello 20:11 ja kuuluu kategoriaan Demoarviot. Voit seurata kommentteja tilaamalla RSS 2.0 -syötteen. Voit jättää kommentin, tai linkittää takaisin omalta sivultasi.

1 vastaus viestiin “Anchors & Planets – S/t”

  1. jiBa kirjoitti:

    Arvostelu ennalta käsin on helppoa kuten arvon herra sen selväksi tekee.
    Arvostelija tuntuu olevan kaikesta älykkäästä sanahelinästään huolimatta ulkona muusikoiden maailmasta, josko olet koskaan edes lavalla vieraillutkaan. Pilaat arvostuksesi arvostelijana täysin ottamalla kantaa yhtyeen tunteen&intohimon määrään. Ne ovat asioita joista me, kuuntelija&arvioija, emme tiedä mitään.
    Ja kukapa hylkisi kuuntelijaystävällistä tuotantoa? Kannattaa kai tästä lähtien tehdä kaikki niin ettei kukaan hullukaan niitä vahingossa kuuntele.

Jätä kommentti

Blogit

Kommentit

Keskustelu (tulossa)