Blog’n'roll 4

Kuva: Blog’n'roll 4

Heipodei!!!

Parhaita uutisia pitkästä aikaa!!! Ensiks, mun vierailu siellä radiossa oli menestys! Me juteltiin sen pomon kanssa (se pomo oli ihan älyttömän hullu! Se kerto kaikkei siistei juttui ja mä nauroin ihan täysii!) ja se sano, että se voi ottaa mut ehkä sinne ohjelmaan. Töihin. Kai mun karisma häikäs sitä pomoa, että mun verbaalisella ammattitaidolla olis käyttöä siellä. Mutta nyt tulee se toinen asia ja se tärkein! Me käytiin bändin kanssa studiossa!!!! Juotii siellä kahvit ja käytiin sen jälkeen kaupoissa ettimässä meille soittimia uusien jäsenten kanssa. Niin, meillä on vähän ollu kokoonpanomuutoksia (mähän sanoin että mun bändi työskentelee kun viimestä päivää, heh!) ja mä päätin vaihtaa bändin nimenkin, kun se vanha oli niin huono ja ne vanhat bändiläiset sano, että kannattaa vaihtaa nimee ettei tuu seuraamuksia. Mitä seuraamuksia muka? Lapsia? Voi olla että jostain tai monestakin kylästä joku mamma soittaa että ”täällä ois sulle lapsi”. Oonhan mä sellanen hulivili pojanveitikka.

Nyt kyllä palaan takaisin aasiaan! En oo kyllä aikasemmin käyny Kiinassa! Heheheh!! Vitsitkin on rokkarin arkipäivää ja mulla on joka päivä arkipäivä. Paitsi sunnuntai. Sillon käyn tapaamassa mun veljeä. Nyt varmaan joku luuli että Jeesusta, mutta ei sentään. Mun veli asuu vissiin Itä-Suomessa tai Pohjois. Mun veli on mulle tosi tärkee kun se on niinkun biologiassakin mun sukua. Mä otan siihen aina yhteyttä mun verkkokoneella ja sitten me chattaillaan 5 minuuttia.

No se siitä veljestä. Koska just nyt mä muistin että mun pitää kertoa bändin uus nimi. Tadaa! Mun bändin uus nimi on ”Rock Going On!”. Aika naseva, vai mitä! Se oli mun keksimä jonka nappasin jostain bulgaarialaisesta elokuvasta. Mä oonkin täällänen globalisti, joka hakee vaikutteita mistä tahansa maailman kolkasta. Hain sen Googlella. Näillä mun uusilla muusikonaluilla ei oo vielä soittimia. Mutta, mä uskon että niilläkin on mahdollisuus tähteyteen, jos ne vaan seuraa mua. Toki siihen tähteyteen tarvitaan lavakarismaa, joten voi olla että tulee vielä kokoonpanomuutoksia, koska kaikilla ei oo luontaista valoa. En mäkään sano että mulla on, mutta monet sanoo että on ja mä oon toooosi huono sanoo ei. Tähti on  syttynyt… No ei kai vielä. Heh! Eiköhän tässä ollut kaikki tällä erää. Ens kerralla taas tavataan!

Tämä artikkeli on lähetetty Keskiviikkona 12. Elokuuta 2009 kello 06:00 ja kuuluu kategoriaan Armas rokkaa!. Voit seurata kommentteja tilaamalla RSS 2.0 -syötteen. Voit jättää kommentin, tai linkittää takaisin omalta sivultasi.

Jätä kommentti

Blogit

Kommentit