Blog’n'roll 2

Kuva: Blog’n'roll 2

Heippa taas!!!!!

Ookke. Tää on jo mun toinen blogijuttu. Juttua tulee kun Saipan matsissa. Tänään on vähän vakavampi aihe, kun oon aatellut alkaa opiskelee yhteisökuntatiedettä, niin valmistaudun siihen tälleen julkisella kirjottamisella.

Miten te vietitte Suomen itsenäisyyspäivää? Musta on hienoa viettää itsenäisyys päivää mun frendien kanssa jotka on mulle tosi tärkeitä. Yhdessä me ollaan itsenäisiä vähän niin kun Suomi. Meillä on sellanen slogan ”Yhdessä Itsenäisiä” ja sen tarkotus on kannustaa meitä kasvamaan vastuullisiksi aikuisiksi täällä Suomen maassa. Sen hengen opastamana meidän on tarkotus auttaa kavereita ja mummoja. Nuorten on tärkeetä tietää historiasta, kun se on tärkee linkki meidän isoisiin. Voisinkin teille vähän kertoo Suomen itsenäisyyden historiaa. 6.12. on Suomen itsenäisyyspäivä ja itsenäisyysvuosi tais olla 1939. Pääsihteeri Ryti ja Neuvostoliitto oli tehny yökkäämättömyyssopimuksen, mutta sitten se Ryti oksensi Pietarin-junassa, kun se oli syöny pilaantuneita punajuuria. Siitä se joutu vankilaan, joten pyttyä tuli. Mitäs antoi punaisen ylen siinä junassa! Suomi sai sen itsenäisyyden just tossa sodassa. Joku luuli kerran että Suomi sai itsenäisyyden 1917, mutta se ei oo totta, koska valkoset ja punaset tappeli vaan sillon keskenään, eikä siitä viitti sitten juurikaan enempää jutella. Joka tapauksessa valkoset oli oikeita suomalaisia ja punaset oli vissiin jotain Karjalan intiaaneja. Oon nähny elokuvia niistä. Sen jälkeen tuli Lapuan liike, jonka takia ne valkoset joutu muuttaa Lapuan kunnan 200 km eteläänpäin. Mäntsälän kapina alko 1921 kun ne ei saanu sitä mielestään ja niistä tuli mielipidevankeja. Sen takii Karjalan intiaanit (punaset) ajettiin takasi kotiseuduilleen. Siitä juontaa kieltolaki, kun ne ei saanu ylittää rajaa. No loppu on sitten historiaa.

Onneks pitkään aikaa ei ole ollu sotia. Paitsi elokuvissa, mikä on ihan hyvä koska sitten ihmiset tietää kuinka pahoja sodat on. Mää tiiän. Oon nähny niistä lukuisia dokumentteja. Ja terrorismi on uhka nykyään. Moni varmaa miettii miten voi taistella niitä terroristejä vastaan. Saatiin frendien kanssa loistava idea, siinä voidaan käyttää uutta teknologiaa hyväkseen ja samalla yrittää saada maailmanrauhaa. Beatleskin olis tykänny siitä, joten annettiin meijän operaation nimeksi Lennon-Johto. Tarkotuksena on ”pommittaa” terroristeja hauskoilla ja iloisilla sähköposteilla ja pyytää ettei ne olis sellasia mutrunaamoja. Sitte piti miettii mihin niitä posteja lähettää. No tietysti lähi-itää, koska mä oon lukenu ja nähny uutisista että ne terroristit asuu just siellä Lähi-Idässä ja Arabiassakin. Me ollaanki järjestetty Helsingin Arabiaa miekkareita rauhan puolesta.

Esimerkiksi Libyriassa voi olla terrorismia, mutta se ei tarkota että ne kaikki raukat olis sellasia. On siellä hyviäki tyyppejä. Tärkeintä kuitenkin on että niitäkin täytyy auttaa vaikka ne on mustia. Oman korteni kenoon kannoin kerran kadulla kävellessäni, kun moikkasin jollekin tuntemattomalle mustalle miehelle. Näin toivotetaan ne tyypit tänne tervetulleeks. Rascims socks! Kaikki on tasa-arvosii ja vaikka ne veiskin meijän työpaikkoja ja tekis rikoksii, ne on jees, jos ne tekee esim. hyvää ruokaa tai hyvää musiikkia. Mutta ei varmaa parempaa kuin mä. Muistakaa auttaa siis heikompii, joten jos esimerkiks jos näätte neekerin kadulla, auttakaa sitä ylittämään se katu. Jos mä saisin rahaa, niin mä rakentaisin kuuhun jättimäiset robottikädet, mitkä sitten halais maapalloa joka aamu. Kaikki ihmiset tajuis että hei me asutaan täällä samalla pallolla, että pitää niiku respectii ja lovee antaa muitakin kohtaan.

Mutta kuitenkin kaikesta tuskasta huolimatta, muistakaa ostaa mun uus levy. Siihen mä oon käyttäny omaa luomisen tuskaa. Te odotatte sitä levyä jo huomiseks, se on teidän huomisen tuskaa. Aihe on mulle tuttu, sillä se levy kertoo siitä kun mulla meni huonosti. Mutta nyt menee hyvin. Kaiken lisäks mun kuoppa alkaa olemaan jo pikku hiljaa valmis, joten ISO kiitos kaikille kaivauksiin osallistuneille. Toivottavasti ei kuitenkaan käy niinkuin siinä sanalaskussa ”se joka toiselle kuoppaa kaivaa, se siihen itse laukeaa”. Se olis ikävää, sillä mun kuoppahan siitä tulee, eikä jonkun raksaäijän, joka ei osaa edes soittaa tai laulaa. Kuka ylipäänsä haluaa ajaa jotain kaivinkonetta loppuelämän, kun voi viihdyttää?!?! No vaikka kaikki ei ole yhtä lahjakkaita, ne voi silti keksiä jotain kivaa puuhaa, esim. tikanheittoa. Nyt en kyllä kauaa jaksa enää kirjotella, kun pitää kohta lähteä keikalle (kesällä). Mä kyllä kirjottelen lisää sivistystä tänne internettiin, koska se on mun suunta ja tehtävä.

Ja muistakaa että kohta meijän bändin Gona Rock!:n levy ilmestyy!!!

Tämä artikkeli on lähetetty Keskiviikkona 29. Heinäkuuta 2009 kello 06:00 ja kuuluu kategoriaan Armas rokkaa!. Voit seurata kommentteja tilaamalla RSS 2.0 -syötteen. Voit jättää kommentin, tai linkittää takaisin omalta sivultasi.

Jätä kommentti

Blogit

Kommentit