Star Insight – Adamant Factor

(Julkaistu 2009)

Sinfoninen metalli ei oletusarvoisesti liiaksi houkuttele musiikkiin tutustumaan, mutta Nightwishia enemmän Star Insight tuo mieleen Children Of Bodomin, mikä näistä kahdesta vaihtoehdosta on ehdottomasti se mieleisempi, vaikkei teekuppini ole kumpainenkaan. Bodomiin verrattuna seinäjokelaisten kiipparisovitukset ovat ehkä hitusen seesteisemmät, toimien enemmän kokonaistunnelmaa tukevana kuin selvästi korviinpistävänä pimputuksena.

Biisien pituudet on onnistuttu pitämään aisoissa, mutta siitäkin huolimatta pientä tylsistymistä 4 biisin aikana joudutaan kokemaan, itse kun en tällaisesta paahdosta osaa niitä nyansseja löytää. Bändillä ei muuten ole ilmeisesti lainkaan rumpalia, vaan demolla kuullaan konerumpalia. Kovasti on kehitys kehittynyt, kun ei näinkään harjaantunut musakorva tehnyt eroa oikean ja konerumpalin välillä ennenkuin paperista lunttaamalla. Jatkoa ajatellen rumpalin hankkiminen olisi toki viisasta, eihän se ole hevibändi eikä mikään, jolla rumpalin pallilla istuu kuppanen Mäkki.

www.myspace.com/starinsightband

Jätä kommentti

Blogit

Kommentit