Silenzio – Citizen Scar

(Julkaistu 2009)

Helsinkiläisen Silenzion kolmas omakustanne “Citizen Scar” aiheuttaa harmaita hiuksia, kokonaisuudesta on erittäin vaikea muodostaa kokonaiskuvaa. Metallisten taustojen päälle hoilataan melko kevyellä kädellä, tuntuu kuin taustabändi ja laulaja soittaisivat eri bändeissä.

Silenzion suurin perisynti on monelle demobändille tyypillinen. Kaikki mahdolliset vaikutteet halutaan tunkea mukaan, jolloin musiikista tulee tietysti sekavaa. On vähän vaikea hahmottaa, kelle tämä musiikki on tarkoitettu? Ehkäpä demobändit ajattelevat tällä “monivivahteisuudellaan” miellyttävän levy-yhtiöitä, mutta ajatelkaapa nyt: kuka haluaa Popedan keikalla kuulla kesken parhaan ränttätäntän jotain kauniita popmelodioita tai raskaita heviriffejä?

www.myspace.com/officialsilenzio

Jätä kommentti

Blogit

Kommentit