Lucidity – Relic

(Julkaistu 2009)

Lucidityn edellisen demon arvostelussa moitittiin örinälaulun sopimattomuutta muuhun materiaaliin ja kiiteltiin bändin pidättäytymistä Swallow The Sun -paatoksesta. Joko toimituksen mielipiteet menevät pahasti ristiin tai sitten bändi on tosiaan kokenut jonkinlaisen muutoksen, sillä nyt örinäkohdat toimivat mutkattomasti, mutta mukaan on tullut runsaasti kevyempää synkistelyä, onko se sitten velkaa Swallow The Sunille vai kelle, sitä en osaa sanoa, mutta kokonaisuus on joka tapauksessa varmasti eheämpi kuin aikaisemmin.

“Relicin” omaperäisyyteen en osaa ottaa kantaa, koska kokonaiskuva genrestä on hyvin rajoittunut, mutta pätevää tavaraa Lucidity vääntää, ainakin omaan korvaani. Voisin kuvitella, että jo edellisen demon yhteydessä mainitut Amorphis-vaikutteet voisivat tuoda mukavasti lisää omaleimaisuutta materiaaliin, kuten tekevät yli yhdeksänminuuttisessa nimikkokappaleessa.

www.myspace.com/finlucidity

Jätä kommentti

Blogit

Kommentit