Blog’n'roll 1

Kuva: Blog’n'roll 1

Hei vaan kaikki älyköt, kun luette tätä!

Armas täällä! Tää on mun eka kirjotus nettiin ja tarkotus olis kirjottaa sillon tällön siitä mitä mulle oikein kuuluu. Se on tärkeetä!

Mun talvi on ollu täynnä tapahtumia! Mun bändin, Gona Rock!:n eka levy on ilmestymässä ihan kohta. Levyn takia mun elämä on ollu tosi hetkistä ja mä oon joutunut punnitsee mun arvoja uudelleen. Se mikä mulle on joskus ollut tärkeää, ei välttämättä ole enää. Joskus mä aattelin, että mun pitää saada uus tarakka mun pyörään, mutta en koe sitä enää tärkeänä. Nyt mulle tärkeintä on perhe, ystävät ja se että mä saan olla terve. Työt tuo myös sisältöä mun elämään ja pidän sitä tosi tärkeenä että mä saan toteuttaa itseäni. Rahasta ei niin väliä. Mun vaatimaton neuvo teille on, että toteuttakaa itteänne. ”Life is a simple, so do it!” Mutta jos sulla ei oo lahjoja, voit silti mennä kaupan kassalle töihin. Mä en tuomitse. Se voi tehdä sulle hyvää, etkä esim. ala varastelee. Mutta jos alat, älä tule mua syyttää, jos sulla menee huonosti. Kandee vaikka hakee apua jostain, niitä on esimerkiks sellasia auttavia puhelimia. Voit ostaa itelles sellasen puhelimen ja soittaa sitte sillä apua, esim. sun frendeille (Frendit on TOSI tärkeitä!). Mäkin haluun omalla tavalla auttaa syrjäytyneitä, koska mä koen että ihmiset tarvii mua ja mun apua. Mä tiedän mitä olla vaikeuksissa, mä ite taistelin itseni pois ongelmasta. Mä ja mun perhe yhdessä paikattiin mun rikkäisen elämänpyörän löystynyt kumi. Iso kiitos mun raksulle perheelle ja frendeille: ”Family & friends together”. Niiden ansiosta mä en olis nyt tässä, vaan ehkä taviksena jossain varastolla töissä. Mä en sano että se ei olis elämää, mutta se ei olis mun arvosta.

Nii, mun tuleva levy kertoo mun ongelmista ja siitä miten mä oon hoitanut ne kaikki. Sieltä levyltä voit löytää apua ongelmiis. ”Seppele sängyllä” kappaleen sanoja kannattaa tutkailla tarkkaan, koska siellä on sellanen tärkee lause, johon kannattaa turvautua: ”Jos sulla on hätä, sun pitää päästää se ulos. Kun apua tarvitset, yhdessä vedetään paskat pöntöstä alas”. Toi on mulle tärkee lause, jonka on lausunut vissiin Abraham. Se asu Länsi-Intian saaristossa ja sillä oli opetuslapsia. Lopulta se kuitenkin tuomittii 20 vuodeks vankilaa. Mun bändi Gona Rock! on tehny siitä piisin. Se tulee olemaan hitti. Sitä on verrattu Michael Jacksoniin.

Just kun mulla alko menee huonosti, mun isoisä kuoli ja se lahjotti mulle perintönä maapalan sen vanhoilta kotikonnuilta Petäjästä vai Nuuksiosta viime keväänä, luultavasti siks että osallistuttiin melkein mun bändin kanssa Ilmajoen rock-kisaan viime keväänä. Tai ehkä se vaan tajus siellä kuolinvuoteella että mä oon lahjakkain jatkaa tätä maineikasta sukua. Se maapala tasotti mun masennuskrapulaa (heh, se oli kova krapula, hih) kun pää oli pyörällä siitä kun melkein osallistuttiin siihen kisaan. Sen lahjotuksen ansiosta laskeuduin tosi pehmeesti takaisin arkeen.

No sen maapalan tarkotuksena on olla sijoitus mun tulevaisuuteen. Raksahommat alko kesällä. Kaivettiin kuoppa. Mä uskon että siitä tulee hieno kuoppa ja sitten kun se kuoppa valmistuu, voin toteuttaa itseäni siellä. Siitä tulee mulle vähän sellanen luovuuden kuoppa. Siihen voi  kuka tahansa langeta ja sinne voi tulla toteuttaa itseään, kunhan mä vaan asetan jotkut rajat. Pääasiassa se kuoppa on siis mulle ja mun luovalle ja hienolle työryhmälle. Ilman työryhmää mä en olisi tässä, vaan ehkä jo kuopan pohjalla. Ihmiset tarvii mun lauluja selvitäkseen arjesta ja ongelmista. Siksi mä järjestän hirveen mediahulabaloon keväällä, samaan aikaan kun sen kuopan avajaiset on. Sinne on kaikki tervetulleita! Jotka saa kutsun.

”Varaudu muutoksiin, niin osaat ennakoida elämää”. Ton on sanonu joku viisas koditon, joka kylläkin sekosi: poltti sen kotina toimineen pahvilaatikon ja hyppäsi lopulta jokeen. Sille pystytettiin patsas. Sille pahvilaatikolle. Ja se on nähtävissä sen kaupungin yhdessä puistossa. Mä oon käyny siellä. Iso kiitos matkanjärjestäjille!! Te olitte mulle tosi tärkeitä sen matkan onnistumisen kannalta.

No, nyt täytyy lopetella ettei tämä mene ihan sanalliseks mellakaks. Kolmoskanava näyttää ”Frendit”-sarjaa uusintoina. Frendit on mulle tärkeitä. Ainii! Meinasin unohtaa mainita että mä meen ens lauantaina radiokanavalle vierailulle ja me keskustellaan mun tulevaisuudesta. Muistakaa mennä ajoissa nukkumaan, uni on tärkeää että luut kasvaa ja tarviitte myös kalsiumia, jota saa mm. kaupasta. Voitte ottaa sen kyllä nauhalle radio-ohjelman tai ladata se täältä mun nettisivuilta. Joskus. Ja muistakaa että kohta mun bändin Gona Rock!:n levy ilmestyy!!!

Raksuin terveisin,
Armas

PS. MUN omat sivut löytää täältä: www.myspace.com/blokkari Sinne tulee sit musiikkia ja kuvia, kunhan ehin laittaa mun työryhmän hommii!!!

Tämä artikkeli on lähetetty Lauantaina 25. Heinäkuuta 2009 kello 19:41 ja kuuluu kategoriaan Armas rokkaa!. Voit seurata kommentteja tilaamalla RSS 2.0 -syötteen. Voit jättää kommentin, tai linkittää takaisin omalta sivultasi.

Jätä kommentti

Blogit

Kommentit