Death With A Dagger julkaisee debyytin

Kuva: Death With A Dagger julkaisee debyytin

Deaf Forever Records julkaisee helsinkiläisen Death With A Dagger -yhtyeen ensimmäisen pitkäsoiton, joka kantaa nimeä ”Dark Alleys”. Julkaisupäivä on torstai 23.7. MySpacesta löytyy kolmen kipaleen verran näytteitä uudesta albumista.

Dark Alleys -albumi tarjoaa täyslaidallisen metalpunkkia psykedeelisin maustein. Yhdeksän biisin ja reilun puolen tunnin aikana matkataan Kallion pimeiltä ja kaljanhuuruisilta kujilta aina avaruuden mystisiin syövereihin. Vinyyliversio albumista julkaistaan niin ikään Deaf Forever Recordsin toimesta myöhemmin tänä syksynä.

Tulevat keikat:

23.7. Helsinki/Darkside w/Crude(jpn), Khatarina, Selfish, Hero Dishonest, Rampage.
25.7. Lempäälä/Puntala rock w/Lobotomia, Leatherface, Born to hate, punk lurex, Pahaa verta, Spoiled betty ym.
18.9. Helsinki/Lepakkomies w/ Speedtrap & Deathbed
25.9. Tampere/vastavirta w/ Speedtrap + 2

www.myspace.com/deathwithadagger
www.myspace.com/deafever

Tägit:

Tämä artikkeli on lähetetty Keskiviikkona 15. Heinäkuuta 2009 kello 10:45 ja kuuluu kategoriaan Uutiset. Voit seurata kommentteja tilaamalla RSS 2.0 -syötteen. Voit jättää kommentin, tai linkittää takaisin omalta sivultasi.

Jätä kommentti

Blogit

Kommentit