The Jasser Arafats

SHORT BIO The Jasser Arafats is a five piece deathrash band from Tampere, Finland. The band was formed during the last months of 2007 by 2 Pekkonen, Jack O Hell, J. Kurki and F. Hipponen. Later on that year TJA announced that they've found a new bass player L. Antila. During September 2008 the line-up was finally completed when S. Desaster joined the crew.

Kotipaikka: Tampere

Jäsenet: J. Kurki - Vocals
M. Pekkonen - Guitar
J. Tasala - Guitar
L. Antila - Bass
J. Helle - Drums

Vaikutteet: death metal, thrash metal

Kotisivut: www.mikseri.net/thejasserarafa

MySpace: www.myspace.com/thejasserarafats

Tägit:

Tämä artikkeli on lähetetty Maanantaina 29. Kesäkuuta 2009 kello 23:53 ja kuuluu kategoriaan Bändit. Voit seurata kommentteja tilaamalla RSS 2.0 -syötteen. Voit jättää kommentin, tai linkittää takaisin omalta sivultasi.

Jätä kommentti

Blogit

Kommentit