|   Kirjaudu Facebook-tunnuksilla   |  Rekisteröidy

Angers Curse – S/t

Kuva: Angers Curse – S/t

Morning After kyseli aikoinaan “are you ready for hardcore”, ja tämän seiskan perusteella Angers Curse vastasi kyllä. Ruotsalaisnelikko listaa vaikuttajikseen mm. Madballin ja Cro-Magsin, joten linjaveto oli selvillä jo ennen ensimmäistäkään iskua. Ja rehellisen suoraselkäisestä hardcoreahan se vinyylisoitin pihalle pumppasi. Ei sen enempää, eikä vähempää.

Ep on mallia seitsemän kertaa seitsemän, ja siinä ajassa Västeråsin kvartetti onnistuu käymään läpi kaikki “This is Hardcore” -kirjasessa opastetut temput. Nelikko vääntää rotupuhdasta harkkoa, jonka kovan ytimen se onnistuu hukkaamaan ulkoa opituiden kliseiden sekaan. Kyllä tästä varmasti moni lajityypin ystävä saa syyn painua vitt… pittiin, mutta minulle tällainen pakotettu perinnetietoisuus ei riitä; keskitempoisesta juntasta kiirehditään ylinopeudella kiitävään riffittelyyn… tuolla on breakdown… ja siellä baseball-mailalla soitetut rummut… täällä taas Magnus huutaa kurkkuaan vereslihalle. Lyriikoista en edes viitsi lähteä puhumaan, joten antaa Angers Cursen hoitaa se puoli itse: “Stop whining it’s how it’s done/it always been and it will always be/rumble hard since day one/we won’t stop I can guarantee/bruises and nosebleed/still I’m always coming back/back to this, this is home to me (forever true)”.

Oliko jollain vielä jotain?

Tägit:

Tämä artikkeli on lähetetty maanantaina 27. huhtikuuta 2009 kello 09:33 ja kuuluu kategoriaan Levyarviot. Voit seurata kommentteja tilaamalla RSS 2.0 -syötteen. Voit jättää kommentin, tai linkittää takaisin omalta sivultasi.

Jätä kommentti

Uusimmat jutut