Death With A Dagger – Demo 2006

Kuva: Death With A Dagger – Demo 2006
  • Julkaistu: 2006

Death With A Dagger on suhteellisen tuore bändi, jota voisi luonnehtia myös jonkin sortin suomipunkin superkokoonpanoksi, soittaahan bändissä miehiä, jotka vaikuttavat myös orkestereissa nimeltään Drowning Nation, Phoenix Foundation ja The Heartburns.

Meininki on melodista hardcore punkkia, kevyemmällä otteella soitetuksi crustiksikin tätä joku saattaisi kutsua. Keveys ei tässä yhteydessä suinkaan tarkoita lussuilua, vaan pikemminkin sitä, että pääpaino on punkissa ja rokkaamisessa, ei metallissa. Mielestäni tämä onkin yksi niitä seikkoja, jotka erottavat bändin niistä monista kuuden pennin Tragedyistä joista saamme nykypäivänä kärsiä.

Samankaltaisuutta Portlandin alueen orkestereihin toki löytyy, mutta niin myös Motörhead-riffejä ja Ruotsi-meininkiä. Varsin vahvasti perusasioiden äärellä ollaan, mutta tietynlaisessa yksinkertaisuudessaan demon neljä biisiä toimivat melko hyvin eikä puutumisreaktioita pääse sattumaan kesken matkan. Saundeista ei voi sanoa juuri mitään, eli ihan hyvät ovat ja bändin materiaaliin sopivat.

Ei mitään maata mullistavaa, mutta positiivinen demo-julkaisu silti.

Tägit:

Tämä artikkeli on lähetetty Maanantaina 28. Elokuuta 2006 kello 09:40 ja kuuluu kategoriaan Demoarviot. Voit seurata kommentteja tilaamalla RSS 2.0 -syötteen. Voit jättää kommentin, tai linkittää takaisin omalta sivultasi.

Jätä kommentti

Blogit

Kommentit