Info  /  Yhteys & palaute  /  Seuraa Lammasta:

Lighthouse Project – Navigate By Heart » Lammas Zine

 
Lighthouse Project – Navigate By Heart

Lighthouse Project
Navigate By Heart  (CD)

(1.3.2006)

Markus Veijalainen, maaliskuu 13, 2006
Siirry kommentteihin (-) tai lisää omasi

Alati nousevaa suosiota nauttiva tuore orkesteri Lighthouse Project on nyt varmasti monien huulilla. Demonsa julkaisun jälkeen Combat Rock Industry kiinnitti bändin talliinsa ja 1.3. ilmestyi poikien debyyttipitkä Navigate By Heart.

Studiossa on selvästi tehty töitä, sillä soitto on todella tiukkaa läpi levyn, ja myös Tonin laulut ovat kehittyneet ajan myötä. Tekstit levyllä kertovat tarinoita kirjoittajansa maailmankuvasta, synkkyydestä, toivosta ja nämä pullotetut viestit ja majakan välkähdykset antavat levyn kokonaisuuteen todella paljon. Oli mukavaa huomata, että levylle oli demolta tuttujen Like A Ghostin ja Giant In My Roomin lisäksi nauhoitettu myös vielä niitäkin vanhempi biisi Welcome Back. American Nightmaremaista, erittäin tunnelatautunutta hardcorepunkkia sisältävä Navigate By Heart säteilee myös bändin uudemman materiaalin osalta. Introna levyn starttaava Forward, Now! kutsuu keikoilla huutamaan eturiviin mukaan. Spark kuuluu uusien biisien parhaimmistoon Last Voyagen kanssa. Myös jo mainitut tutut demolta otetut raidat potkivat vielä paremmin kuin aikaisemmin uudelleennauhoituksen johdosta. Levyn päättävä liki aavemainen Director’s Cut on todella hieno lopetus hienolle albumille.

Levyn tunnelmaan sopivan kansitaiteen on väsännyt Sampsa Sarparanta (No Shame), joka on hienosti onnistunut muuttamaan tekstien aiheita kuviksi. Lighthouse Projectin esikoinen on mahtava levy täynnä tunteita, luovuutta ja tietysti sitä kaikkein tärkeintä, rehellistä hardcorepunkkia.

Kommentit (Ei vastauksia) Kirjoita kommentti →

Jätä kommentti

Lammas Zine extended

Tilaa Lammas Zine uutiskirje

Tilaamalla Lammas Zinen uutiskirjeen, saat sähköpostiisi päivittäin katsauksen lehdessä julkaistuista uusista artikkeleista.
Uutiskirje on toteutettu Googlen FeedBurner-palvelulla.

© 1999-2010 Lammas Zine. Sivuston sisältö on lisensoitu Creative Commons -lisenssillä.

Sivun alkuun ↑