|   Kirjaudu Facebook-tunnuksilla   |  Rekisteröidy

Boxcutter – Pitbull Ways

Kuva: Boxcutter – Pitbull Ways

Justiinsa niin…mitä mää nyt tähän enää sanon muuta kuin että “mattoveitsi beibee.. missäs mun koirat on?”
Ismean ja kumppanit pukkasivat tässä jokin aika sitten ulos taas sellaisen teoksen että oksat pois. Tämä lätty jakaa sceneä kuin Mooses Punaista Merta, mutta väliäkös sillä. Levy sisältää 12 ehtaa mattoveitsi raitaa ja jakauma biisien tyyleillä on melkoinen. Avausraita Ghettostories kosiskelee ehkä hieman liikaa tätä ostoskeskusheviryhmää (jestas miten pitkä yhdyssana), ja samaa linjaa on myös hieman slovari-henkinen kolmosraita Get Away, sekä kasiraita Rest In Peace. Lisäksi levyltä löytyy sitä periksi antamatonta Boxcutter hardcorea, joka ei nöyristele eikä kysele tyhmiä. Jos hakemalla haetaan jotain kamalaa niin se on tuo käsittämätön DJ H viisu. Mikä siinä on, että ihan mihin vaan tuota scratch-osastoa tungetaankin aina se kuullosta paskalta!

Soundipolitiikka on ihan kohtuu jämerä, ja vokaaleissa on ihan oikeasti sitä raivoa ja ison miehen tuskaa, mikä jäi puutumaan siitä muutaman vuoden takaisesta debyytti mcd:stä. Sanoitukset uupuu mikä on hardcore levyissä aina iso miinus, mutta ehkä sitä vitutusta pehmentää se fakta että keskiaukeamalla on iso bändikuva!!! Ei herran jumala! Ismean näyttää oikeesti Arto Nevalaisen kaksoisolennolta vuosimallia 1997! Ismean kyllä vetää mua lättyyn kun vertasin sitä Morning Afterin basistiin, mutta riskejä on otettava nyt ja vastedes, jos meinataan journalismia kaikessa lahjomattomuudessaan harjoittaa.

Word up niggaz n’ niggets! Boxcutter on timmi bändi ja jos esim. et ole hardcoreen pahemmin perehtynyt mutta haluaisit.. ja hyllystäsi löytyy pelkkää nu-metal osseilua ja räppiä, niin otapas poika haltuun niin pääset miesten kerhoon (tytöt on tervetulleita muutenkin). Ja eihän levystä missä äijät matkii kovaan ääneen koiria voi olla diggailematta!

Tägit:

Tämä artikkeli on lähetetty torstaina 26. kesäkuuta 2003 kello 10:30 ja kuuluu kategoriaan Levyarviot. Voit seurata kommentteja tilaamalla RSS 2.0 -syötteen. Voit jättää kommentin, tai linkittää takaisin omalta sivultasi.

Deathbound kilpailu Darkest Hour & Beneath The Massacre Nosturissa Tuskainen perjantai Pitkä kuuma kesä 2009 La Coka Nostra Lamb Of God ja Job For A Cowboy maaliskuussa Kulttuuritalolle Chimaira, Unearth, Throwdown ja Dååth Nosturissa Radiolammas: Omaisuusvahinko Street Dogs ja Civet Nosturissa Radiolammas: Kivesveto GoGo Rise Against Kaapelitehtaalla Five Finger Death Punch & Shadows Fall Baddies Frank Turner Tavastialla Buried Inside ja Tombs Helsingissä Church Of Misery maaliskuussa Suomeen Killing Time julkaisee uuden levyn Ruttofestivaali Cartoon Punk Night! Freyalta esimakua uudesta albumista Vampire Weekendin uutuus ennakkokuuntelussa Day Eleven julkaisee uuden albuminsa tammikuussa Electric Eel Shock – Sugoi Indeed Los Bastardos Finlandeses – El Grande’s Saloon Blues Trash Cabaret Ruttofestivaali

1 vastaus viestiin “Boxcutter – Pitbull Ways”

  1. Rico17Stitches kirjoitti:

    Finally Boxcutter will come to Europe and play their first and only European show EVER!

    more infos check http://www.myspace.com/bringingbacktheglory

Jätä kommentti