Uusimmasta Palokasta luin bändin uutuusseiskan arvostelun, joka pisti miettimään, että mistäs tätä saisi. Ja juuri kun sain oman levyni tilattua, pääkonttoriin oli tupsahtanut paketti pohjoisesta. Rovaniemen suunnalta siis näyttää tulevan muutakin hyvää kuin Jari Tervo ja Joulupukki. Tosin en ole Tervon kirjoja lukenut, mutta ihan hassu setä se on, ainakin siinä Uutisvuoto -nimisessä viihdeohjelmassa.
Vaikka liikutaanki napapiirin tienoilla, Laybacks ei jätä kylmäksi. Seitsemän letkeää katupunkkirallia Wastedin tyyliin. Bändin soundi ei ole ehkä se omaperäisin, mutta on saanut tarpeeksi vaihtelua biisien välille, esim. “Religion Kills” edustaa nopeampaa rokkia, kun taas “Lost Tracks” on hitaamman puoleista fiilistelyä, mollivoittoisen pintaan miksatun kitarasoolon antaessa biisiin oi!van lisän.
Laybacksin kaljankatkuinen katupunkrock, innostaa nostelemaan kaljatuoppeja ja tätä kuunnellassa etelän miehen alkaa tekee mieli “kohvia”. Hyvä pelinavaus. Cheers!

Tagit: